Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond azzal a pasival, aki 32 eves letere 16 eves csajokkal kavar?
Ez most komoly ?
Elképesztő, hogy a mai gyerekek milyen tudatlanok.
Persze tisztelet a kivételeknek.
ugyan már... nem pedofil! csak türelmetlen :D
amúgy komolyra fordítva a szót, elég komoly mentális problémái lehetnek ha az ő korosztályában nem képes normális kapcsolatot kialakítani...
Én is ismerek egy ilyen embert.Ő is inkább a fiatalabbakat szereti,elsőnek velem kezdett mikor 21 voltam aztán jött egy barátnőm akinek pasija volt (Ő19) aztán a húgom aki 14.Utána húgom megismerkedett chaten egy lánnyal és kiderült,hogy van egy közös ismerősük ez a férfi aki a chates lánnyal és a barátnőével is kikezdett ők 16,17 évesek voltak.
A férfinál(32) ez álltalában úgy zajlott,beszéltek egyszer,ha szép volt a csaj,mert felregisztráltunk egy kevésbé szép csaj képével a chatre és ő nem kellet neki.Szóval ha szép a csaj beszélnek egyszer és a beszélgetés végén közli,hogy nagyon megkedvelte aztán jön a következő beszélgetés ahol már találkozni akar általában ilyenkor már feldobja a szex témát is.Szerintem beteg a srác és a legjobb,hogy mind nekem mind a húgomnak,barátnőmnek mind a másik 2 lánynak ugyan azokat írta,ugyan azokkal a szavakkal.. szánalmas.
Nem akar komoly kapcsolatot, a fiatal lányokat meg könnyebb befűznie...
#9-es mindannyian be is dőltetek neki és lefeküdtetek vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!