Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha egy fiú 25 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egy fiú 25 éves létére nem dolgozik?

Figyelt kérdés
van egy 25 éves pasi de a szüleivel és,és nem dolgozik 6 éve.. és arra vár,hogy én költöztessem el,meg mindig adok neki pénzt.én 20 éves lány vagyok dolgozom,és van munkám... de ez..? milyen már 25 éves nem dolgozik tőlem kér pénzt.és arra vár hogy hozzam el.nem hagy..:S
2013. máj. 7. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
lusta dög...
2013. máj. 7. 23:29
 2/11 anonim ***** válasza:

már tegnap is volt

rúgd már ki azt az élősködő férget!!!!!!

2013. máj. 7. 23:29
 3/11 anonim ***** válasza:

Az nem gáz ha nem dolgozik, HA A SZÜLEI ELTARTJÁK? mert van miből, de hogy tőled kér pénzt, na az oltári nagy gáz.

A mai világban nem egyszerű elhelyezkedni, ha el is helyezkedsz, többnyire valami unalmas szar melót adnak, az meg nem ér annyit ,hogy elmenj,ha persze megteheted. Nem szégyen nem dolgozni, csak akiknek menniük kell, azoknak fáj, nagyon fáj,hogy vannak, akik időmilliomosok, és megtehetik. De hát ez van. Viszont tény,hogy ez a nők számára nem vonzó tulajdonság,hogy nincs egzisztenciád, meg nincs káárrrier!

2013. máj. 7. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
2013. máj. 7. 23:34
 5/11 anonim ***** válasza:
az addig oké lenne, ha: egyedül élne; hó végén vagy mittomén mikor kölcsönkérne tőled pénzt, mert leégett, nem tud enni... De rendszeresen, úgy hogy szüleivel lakik és nem is odlgozik és meg sem próbál munkát keresni (ugye? nekem ez jött le)... az már gáz, hát én kibsznám, mint macskát kakálni.
2013. máj. 7. 23:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Tekintve az egyre növekvő munkanélküliséget (amit csak statisztikai trükközéssel tudnak csökkenőnek festeni), egyre kevésbé gáz. Lehet hogy holnapután te is az leszel. ;) (Akkor is tedd fel a kérdést majd.)

Mindesetre arra, hogy tőled várja pénzt, a megoldást, meg még pénzt is, nincs mentség.

Két lehetőség van:

1. Talál munkát. Tartósan. És akkor összeköltözhettek.

2. Téged kirúgnak, akkor már egyenlőek lesztek, és majd akkor költöztök össze.

:)

2013. máj. 7. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze ki is adhatod az útját, én a konstruktív oldaláról közelítettem meg.
2013. máj. 7. 23:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Bocs, de ezt már nem először kérdezed. Mi újat vársz tőlünk ezügyben?

Tudod mit? Ha akarod, ha ez kell, magadhoz költözteted és eltartod, ha meg más jövőképed van, akkor azt követed.

2013. máj. 8. 00:06
 9/11 anonim ***** válasza:

"1. Talál munkát. Tartósan. És akkor összeköltözhettek. "

Tegnap, ha jól emlékszem, a másik kérdésében már leírta a kérdező, hogy a srác nem is keres munkát, így kicsit más a helyzet.

2013. máj. 8. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:
,,Az nem gáz ha nem dolgozik, HA A SZÜLEI ELTARTJÁK" - Már hogyne lenne gáz???? Aki 6 éve nem talál munkát az nem is akar dolgozni. Lehet, hogy kevés a munkahely, de érdekes módon nő létemre 3 hónap alatt sikerült munkát találnom. Párom is mikor leépítés volt ripsz ropsz 4 hónap alatt elhelyezkedett, ami nem volt álmai munkája de mégis pénzt keresett, azóta saját vállalkozása van!!! Azt meg nem hiszem el, hogy nincs valami gyári, vagy rakodó munka életerős férfiaknak, vészesetben tanuljon ki valami szakmát ahelyett, hogy otthon ül a seggén...
2013. máj. 8. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!