Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszamehetnél a múltba, lenne valami, amit másként csinálnál a szerelmi életedet illetően?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 20:03
11/27 anonim válasza:
JA dobnam az exem az elso pasiert..felevig voltunk egyutt nekem rengeteg jelentkezo votl de nekem o kellet..o meg elhagyott az elso csajert 17L
13/27 anonim válasza:
de még mennyire! lekapnám a fiút, akibe fél évig bele voltam esve. lehet, hogy hülyének nézett volna, de most néha eszembe jut, hogy még egy csók se volt, pedig rengeteg időt töltöttünk együtt, és mennyire epekedtem utána...
aztán nemrég volt egy olyan kérdés, hogy mi volt kínos lekoptatás..na, azt a fiút meg nem kapnám le aki nem csókolt vissza, eléggé beégtem! :D
de a komoly kapcsolataimmal nincs bajom, ami véget ért, annak véget kellett érnie, azokon nem változtatnék.
14/27 anonim válasza:
Pain for pleasure
Nyuszi vagy McFly? :D
15/27 anonim válasza:
Igen. Rengeteg randira el se mennék mert nem érdemelte meg a másik fél, és még kevesebb időt fordítanék a nőkre.
16/27 anonim válasza:
Igen. Korán kezdtem volna érdeklődni a nők iránt hogy most ne ott tartsak ahol.
17/27 Pain for Pleasure válasza:
Foley, lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem értem mi az összefüggés a szőrös emlős állatka és egy angol fiúbanda között :D
18/27 anonim válasza:
Semmi,csak a "visszamehetnél a múltba"+ a "nem lennék nyuszi"-ból én azt hittem,hogy a "vissza a jövőbe"-re célzol :F
19/27 anonim válasza:
Ez mi ez a fogatlan smiley?! XD
Javítom:
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!