Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flegma csajok- mit gondoltok róluk?
szerintem a legjobb az ilyen típus, én bírom a flegmákat.
márcsak azért is, mert rühellem az érzelmi kitöréseket produkáló hisztériákat, akkor inkább már legyen nyugodt és vonogassa a vállát, mint rinyáljon ezerrel.
első válaszoló,te egy gyökér vagy. tudod, vannak személyiségtípusok, flegmatikus,kolerikus,szangvinikus és melankolikus.
kérdezőnek pedig...mindenkinek más a személyisége, most ezért miért lehetne bántani valakit.....ilyenek adottságilag,ha meg nem szimpik,akkor nem kell velük kezdeni.
ivicius te vagy egy kis gyökér sz>r . kérdezö senkinek sem kell egy ilyen kis hülye flegmah pics
h,
Én nem szeretem az ilyen nőket, mert kiszámíthatatlannak és megbízhatatlannak tartom őket. Akinek "minden mindegy", gyakran nem tervez előre és nem méri fel tettei következményét sem. Ráadásul ez bennem a beképzeltség képzetét is kelti.
Számomra ez elég taszító tulajdonság, de nem akarok általánosítani. Senki sem csak "ennyiből" áll. Ezt lehet azért talán kompenzálni. Alapvetően ez a típus nekem nem jön be.
A flegmatikus vérmérékletűekkel nincs para.
Ellenben a flegmahhX<3 Láááw nyámi cukcsíííh "mert megtehetjük" p*csákkal annál több.
Én is ilyen vagyok, úgyhogy szerintem nem lenne jó, ha összejönnénk egy ilyen lánnyal... az totális csőd lenne :S
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!