Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel most nagyon leírtam magam előttük, ugye?
Nagyjából 5 éve most vagyok úgy először, hogy nincs kapcsolatom, és gondoltam kicsit elengedem magam, ismerkedek, lazán veszem a dolgokat.
Ha elmegyek valahova bulizni, akkor én szeretek úgy táncolni, hogy közben az illetővel csókolózunk is, megöleljük egymást... viszont előző héten voltam egy buliban a csoporttársaimmal, és abból a társaságból csókolóztam egy este alatt 6 sráccal, plusz egy idegennel, és még a pultossal is...
Most mégis mit csináljak?? Oké, iszogattunk, de teljesen tudatomnál voltam, csak magával ragadott a buli heve...
Nagyon szégyellem, azóta is belepirulok, ha csak eszembe jut...
És ráadásul azóta mindannyian próbálnak randira hívogatni, ez nagyon kellemetlen így. Hogy lehetne ebből jól kijönni? Nem feltétlen az én szemszögemből, csak nem szeretnék senkit megbántani.
(Jöhetnek a ribancozások, csak adjatok légyszi tanácsot is!)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!