Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel most nagyon leírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel most nagyon leírtam magam előttük, ugye?

Figyelt kérdés

Nagyjából 5 éve most vagyok úgy először, hogy nincs kapcsolatom, és gondoltam kicsit elengedem magam, ismerkedek, lazán veszem a dolgokat.

Ha elmegyek valahova bulizni, akkor én szeretek úgy táncolni, hogy közben az illetővel csókolózunk is, megöleljük egymást... viszont előző héten voltam egy buliban a csoporttársaimmal, és abból a társaságból csókolóztam egy este alatt 6 sráccal, plusz egy idegennel, és még a pultossal is...

Most mégis mit csináljak?? Oké, iszogattunk, de teljesen tudatomnál voltam, csak magával ragadott a buli heve...

Nagyon szégyellem, azóta is belepirulok, ha csak eszembe jut...

És ráadásul azóta mindannyian próbálnak randira hívogatni, ez nagyon kellemetlen így. Hogy lehetne ebből jól kijönni? Nem feltétlen az én szemszögemből, csak nem szeretnék senkit megbántani.

(Jöhetnek a ribancozások, csak adjatok légyszi tanácsot is!)

22L

2013. máj. 7. 00:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ebben az a meglepő, hogy egyáltalán tudsz írni.

[link]

2013. máj. 7. 00:21
 2/22 anonim ***** válasza:
Talán nem iszol annyit Manó?
2013. máj. 7. 00:22
 3/22 anonim ***** válasza:
Mond el nekik hogy csak a hangulat miatt volt a csók, nem akarsz ismerkedni, nem akarsz kapcsolatot
2013. máj. 7. 00:23
 4/22 anonim ***** válasza:
8 pasi egy éjszaka alatt? Hát minek iszik aki nem bírja?
2013. máj. 7. 00:24
 5/22 anonim ***** válasza:
Hát talán nem kellene mindenkivel összekavarni. Válassz egyet, és akkor aznap este azzal. De ez így tényleg elég gáz.
2013. máj. 7. 00:26
 6/22 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy gáz... de nem az ital miatt volt, csak akkor még nem tűnt ilyen rossz ötletnek.

Viszont az meg se fordult a fejemben, hogy ezt bárki komolyan venné.

2013. máj. 7. 00:27
 7/22 anonim ***** válasza:
ghb rulez
2013. máj. 7. 00:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Kultúrált vagyok, nem ribancozok, de te magad is elismered ezt, úgyhogy csak bólogatok. Ebben az esetben elkerülhetetlen szerintem, hogy lekoptass egy párat. Ha belementél akkor vállald.
2013. máj. 7. 00:29
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát akkor most már tudod, és legközelebb ésszel kavarsz. Jobbat nem tudsz csinálni.
2013. máj. 7. 00:29
 10/22 A kérdező kommentje:

De szerintetek akárkivel lesz csók a későbbiekben (most nem közülük, csak úgy bárkivel), akkor abból azt úgy gondolják utána, hogy lesz is folytatás?

Én nem gondoltam, hogy ez így megy... bár tényleg ez az ismerkedés dolog eléggé kiesett az életemből eddig...talán rosszul mértem fel, hogy is van.

2013. máj. 7. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!