Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik zavarba jönnek, ha néhány ajtót kinyitnak előttük?
Épp koleszra érkeztem meg, előttem egy csaj, egyik kezével bőröndöt húzott, a másikban üdítő meg néhány dolog, és az ajtóknál nem igazán boldogult. A bejáratnál van rögtön 2, aztán a lépcsőháznál is egy plusz a liftajtó. Ezeket mind megtartottam neki, mert láttam, hogy egyedül nem menne neki. A liftbe lépve - nem, semmi olyasmi nem történt :D - gyorsan megnyomta az egyik gombot, aztán zavartan konstatálta, hogy nem is azon az emeleten lakik.
Ez létezik, hogy valakit ajtónyitással le lehet nyűgözni? :)
Remélem nem pszichológiát tanulsz...
Félrekezelnél pár beteget az tuti...
Igen, én is zavarba jönnék, az az igazság... :D Manapság már egyre ritkábbak az ilyen udvarias fiúk, és minden lánynak jól esik, ha valaki kinyitja előtte az ajtót. :) Szóval igen, természetesen le lehet nyűgözni egy lányt egy ajtónyitással. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!