Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akik zavarba jönnek, ha néhány ajtót kinyitnak előttük?

Figyelt kérdés

Épp koleszra érkeztem meg, előttem egy csaj, egyik kezével bőröndöt húzott, a másikban üdítő meg néhány dolog, és az ajtóknál nem igazán boldogult. A bejáratnál van rögtön 2, aztán a lépcsőháznál is egy plusz a liftajtó. Ezeket mind megtartottam neki, mert láttam, hogy egyedül nem menne neki. A liftbe lépve - nem, semmi olyasmi nem történt :D - gyorsan megnyomta az egyik gombot, aztán zavartan konstatálta, hogy nem is azon az emeleten lakik.

Ez létezik, hogy valakit ajtónyitással le lehet nyűgözni? :)

2013. jan. 13. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Mindezt abból állapítottad meg, hogy rossz gombot nyomott meg?
2013. jan. 13. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Igen létezik, manapság már nem mindenki ilyen udvarias, mint te.:D:)
2013. jan. 13. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Remélem nem pszichológiát tanulsz...

Félrekezelnél pár beteget az tuti...

2013. jan. 13. 17:05
 4/7 Vibrációs Gumikacsa válasza:
55%
Szerintem túl nagyra tartod magad.
2013. jan. 13. 17:14
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
igen ha a lány wc ajtót nyitod ki előtte és bemész utána h menj csak előre...
2013. jan. 13. 17:17
 6/7 -unique- válasza:

Igen, én is zavarba jönnék, az az igazság... :D Manapság már egyre ritkábbak az ilyen udvarias fiúk, és minden lánynak jól esik, ha valaki kinyitja előtte az ajtót. :) Szóval igen, természetesen le lehet nyűgözni egy lányt egy ajtónyitással. :D

16/L

2013. jan. 13. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
zavarba nem jönnék, de eléggé meglepődnék(jó értelemben). kb már az is meglep,ha az utcán a sok búval b.aszott ember után egy rám mosolyog, ilyenkor én is visszamosolygok. az ilyen dolgok feldobják a napomat.:P
2013. jan. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!