Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetném rá egy hosszabb utazásra néhány ismerősömet,1 napot kellene eltölteni autóban utasként?
2 országon mennénk át az északi tengerhez és ott aludnánk pár napot szállodában, de ehhez utazni kellene 1 napot oda és 1 napot vissza ami nekem sorfőrként érdekes lenne, de utasként érthető h már nem annyira. Csak a szállást kellene fizetniük, utiköltséget én állnám, de így se nagyon akarnak jönni. Mivel vehetném rá őket?
Egyedül nem akarok menni mert úgy unalmas és veszélyes is :S
22/F
Ha nem akarják, akkor szerintem sehogy.
Én bevállalnám simán.
Én már csak buliból is elmennék.
De unalmas ismerőseid vannak.
Mit csinálsz ott ha nem titok?
Igazából semmit, csak szeretek vezetni :D
Nem unalmasak csak nincs idejük v nincs pénzük, rövidebbekre el szoktak jönni.
Ez a legnagyobb gond, de úgynézki sikerült találni valakit aki a szállás részét átvállalja ami nekem már jó :)
Végül is az úti költség az én reszortom, hiszen csak én vezetnék.
Ha tudod róluk, hogy nem ilyen kalandvágyóak és pl. olyan okokat mondanak, hogy nem akarnak menni, mint hogy hideg van, pihenni szeretne a hétvégén, nagybevásárlást akar csinálni, tehát semmi komoly dolgot nem tudnak felhozni, akkor rátudod őket venni. Hogy hogyan, azt viszont neked kell tudnod, mert a Te ismerőseid. :)
Ha viszont azt mondják, hogy nincs rá pénzük (szállásra), akkor nincs, ezt meg kell értened. (Persze az emberek sokszor takaróznak ilyen kifogással, de valószínűsítem, hogy egy ilyen lehetőségnél tényleg nincs rá pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!