Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt sok hülyegyerek, hogy le fogok borulni előttük, mert van egy tetves BMW-jük?
Nem szeretem a BMW-ket, de nem is ez a lényeg most.
Egyszerűen nevetséges, hogy pár idióta fuxxal a nyakukban, kigyúrva ott feszít a fostalicskájuk előtt és azt hiszik, hogy epedezni fogok, hogy leszophassam őket.
A legszívesebben odamennék ilyenkor és beleverném a fejüket a szélvédőbe.
Nekem sértő, hogy azt feltételezik róla, hogy engem ilyen primitív dolgokkal le lehet venni a lábamról. Szerintem nem nézek ki egy olyan lánynak, aki ezekért van oda.
Lehet, hogy a lakótelepi purdé csajoknak ez bejön, de engem a hideg kiráz az ilyen agyatlan tuskóktól.
Elég szomorú, ha valaki csak így tud érvényesülni.
Tudom, illetlenség kérdéssel válaszolni, de meg kell tennem.
milyen öltözködésed, megjelenésed, stílusod van?És úgy általában milyen karakternek ismernek a környezetedben?
Hát én azért vettem tudomást róluk, mert korábban még nem találkoztam ilyenekkel, aztán még szokatlan, hogy vannak ilyenek. :P
Az öltözködésem nem ribancos és elég csendes, visszafogott csaj vagyok.
Ekkora gyökereket!
Mindenki tudja, hogy a Ferrariktól fogsz leborulni, és epedezni, hogy leszophasd őket!
Hová fajult a világ, rossz nézni:D
Egyébként, mivel nem akarok kizárólag trollkodni, mondok normálisat ez: egy bizonyos kulturális környezetben ez szexuális hivalkodás, mint az oroszlán sörénye, szóval nem hibáztathatod őket.
Más kultúra:D Magyarázd el, hogy rossz ajtón kopogtat.
A mostani magyar közvélekedés szerint a BMW a "machismo", a férfierő megtestesítője. Ezért akinek olyan van, az máris superman-nek érzi magát a lányok előtt.
És azért valljuk be, sok agyatlan liba van, akinek tényleg ez kell a boldogsághoz.
Nekem Peugeot-m van, meg egy nyulam.
humoros vagyok, okos es muvelt.
Leszopnal?
Én sem értem az ilyeneket. Itt vannak azért bizonyos fogalmak amelyek szerint ők élnek: a csajokat ők "felszedik", nem pedig hódítják, illetve szerelemről itt szó sincs, továbbá a csajozáshoz szerintük jó kocsi kell (meg lóvé). Aztán csodálkozik, ha a pénzét virítja és olyan csaj cuppan rá, akinek csak a pénz számít. Pedig a kínálat vonzza be a keresletet. Az ilyen fickók szerintem nem tudnak maguknak szerető párt találni, ilyen módon legalábbis semmiképpen.
Ja és sok nő nem anyagiakra mozdul, bár tény, hogy az ellenkezőjéből egyre több van. Pl. engem biztosan nem lehetne anyagiakkal meg jó autóval "felszedni" (de rühellem ezt a kifejezést meg amit jelent), mert egyedülálló nő létemre jól állok anyagilag és mit nekem egy béna bmw, amikor mercim van. :D (Persze a sztorihoz hozzá tartozik az is mielőtt elkezdtek kutya-aknával dobálni, hogy egzisztenciámat nem szét tett lábbal, vagy férfiak segítségével szereztem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!