Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt sok hülyegyere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt sok hülyegyerek, hogy le fogok borulni előttük, mert van egy tetves BMW-jük?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a BMW-ket, de nem is ez a lényeg most.

Egyszerűen nevetséges, hogy pár idióta fuxxal a nyakukban, kigyúrva ott feszít a fostalicskájuk előtt és azt hiszik, hogy epedezni fogok, hogy leszophassam őket.

A legszívesebben odamennék ilyenkor és beleverném a fejüket a szélvédőbe.

Nekem sértő, hogy azt feltételezik róla, hogy engem ilyen primitív dolgokkal le lehet venni a lábamról. Szerintem nem nézek ki egy olyan lánynak, aki ezekért van oda.

Lehet, hogy a lakótelepi purdé csajoknak ez bejön, de engem a hideg kiráz az ilyen agyatlan tuskóktól.

Elég szomorú, ha valaki csak így tud érvényesülni.

2012. okt. 20. 01:12
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Hát én nem szeretem a németeket, ha egyszer sok pénzem lesz, én csakis Volvot veszek.

De egy kocsi miatt senkivel sem lennék együtt. A kocsi, a lakás csak az élet eszközei, nem életcélok. Az anyagi javak adhatnak nyugalmat, biztonságot, de boldogságot nem.

És én boldog vagyok így is, Volvo nélkül is. Persze szeretném, ha lenne, de nem ettől függ a boldogságom.

2012. okt. 20. 12:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Hát de miért ez a megtestesítője???

Szerintem semmivel sem jobb ezen szempontok szerint egy Audinál.

Pont a minap láttam egy olyan Mercedest, hogy könnybe lábadt a szemem a gyönyörtől, csodálatos. A tulaját egyébként rohadtul utálom, de erről nem szegény verda tehet :D

Én ha milliomos lennék Ferrarival játszanék, Audival járnék, Lexussal mennék színházba és Rolls Royce-ot tartanék azért, hogy simogassam a garázsban :D

Szép álmok :))

2012. okt. 20. 17:26
 23/23 anonim ***** válasza:

:D Tök ismerős a sztori, a lakótelepi hülyegyerek megveszi a bontás előtt álló, 4-500 ezres, átlag 15-20 éves szakadt BMW-t. Aztán azt hiszi övé a világ! FUX, ülés fekvő helyzetben, telefon a fülön. De a kúton 2 ezerért tankol.

Annyira tipikus! Számalom...

2013. jan. 27. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!