Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt sok hülyegyerek, hogy le fogok borulni előttük, mert van egy tetves BMW-jük?
Nem szeretem a BMW-ket, de nem is ez a lényeg most.
Egyszerűen nevetséges, hogy pár idióta fuxxal a nyakukban, kigyúrva ott feszít a fostalicskájuk előtt és azt hiszik, hogy epedezni fogok, hogy leszophassam őket.
A legszívesebben odamennék ilyenkor és beleverném a fejüket a szélvédőbe.
Nekem sértő, hogy azt feltételezik róla, hogy engem ilyen primitív dolgokkal le lehet venni a lábamról. Szerintem nem nézek ki egy olyan lánynak, aki ezekért van oda.
Lehet, hogy a lakótelepi purdé csajoknak ez bejön, de engem a hideg kiráz az ilyen agyatlan tuskóktól.
Elég szomorú, ha valaki csak így tud érvényesülni.
Hát persze, hogy vannak ilyen nők is, de nem csak ezeket kellene észrevenni. Nem kell velük foglalkozni!!
Amelyik nő egy pasitól várja el, hog eltartsa, annak nincs büszkesége és lusta.
Én vagyok annyira talpraesett, hogy önerőből megálljam a helyem.
Nekem az számít, hogy jól érezzem magam valakivel, tehát tudjunk beszélgetni, egy hullámhosszon legyünk stb...
A kigyúrt pasikról meg annyit, hogy szerintem nem kell kigyúrtnak lenni, csak sportoljon, legyen egészséges, ne legyen lusta és igénytelen. Én is sportolok, méghozzá elég sokat, tehát szerintem jogosan várom el a másik féltől is.
14-es
A barátnődnek súlyos önértékelési problémái lehetnek és csak az egóját akarja növelni.
Én enélkül is érzem magam valakinek, van önbizalmam.
Csodálatos autó a BMW, de értelmes nőt nem lehet megvásárolni.
Egyébként nem értem miért a BMW lett az etalon. Én nőként imádom az autókat, főleg vezetni szeretek és állítom, hogy egy Audit ugyanolyan jó vezetni, sőt, kényelem, mintha megsimogatna, mikor beszállsz :)
Szóval fogalmam sincs miért ez lett a menő, nekem az Audi a szívem csücske.
10.51
Nem érted, miért a BMW lett az etalon? Én írtam, csak valószínű nem olvastad el. Itt van: "A mostani magyar közvélekedés szerint a BMW a "machismo", a férfierő megtestesítője."
A BMW egy agresszív külsejű és az erejéről, sportosságáról közismert autó. Itt Magyarországon az autók között a legfőbb tekintélyt a német nagyvasak adják.A BMW ezek közül a fiatalos erő megtestesítője, ezért olyan népszerű. A Mercedes régebben az üzletemberek, politikusok járgánya volt (meg persze az olajszőkítőké9, ma már sokat veszített a varázsából, mert sok "kisebbségi" is ezzel jár, sokan ezért már nem is szeretik.
A te kedvenced, az Audi pedig szerintem feljövőben van, újabban azt hallottam, hogy némely lányoknál már van olyan értékes egy fiú Audival is, mint "bömössel", de azért általában még a bajor gép a király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!