Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli fiúk, lányok! Rátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli fiúk, lányok! Rátok nem szokott őrjító, békén nem hagyó magány törni időnként?

Figyelt kérdés
hogy kezelitek? 18/L
2013. máj. 6. 18:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Szinte már paródia, ahogy egyesek ostorozzák magukat :)
2013. máj. 6. 19:07
 22/29 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor vagy edzek, vagy teszek egy sétát.

De neked azt javaslom hogy irj nekem. :)

2013. máj. 6. 19:10
 23/29 anonim ***** válasza:
Pc játékokkal, azok elvonják a figyelmem, elmenekülök a virtuális világba. Amíg ott vagyok, nem gondolok a valós nyomorult életemmel.
2013. máj. 6. 19:34
 24/29 anonim ***** válasza:
*életemre.
2013. máj. 6. 19:34
 25/29 anonim ***** válasza:
Olyankor alszom, hátha álmodok valami érdekeset.
2013. máj. 6. 19:52
 26/29 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Sokszor. Vagy telezabálom magam, vagy olvasok, vagy valami mást csinálok, amitől nem érzem magam olyan rosszul.
2013. máj. 6. 22:21
 27/29 anonim ***** válasza:

NEm bírok kapcsolatokat teremteni mással,annyira állati zárkózott jellem vagyok. Nem megy a társas együttélés.

Szar érzés, látni ,hogy emezek mennyire boldogok. Állati rosszul esik, hogy én nem bírok kitörni a pszichés gátlásaimból.

De mindig azzal a gondolattal nyugatom magam,hogy bármikor mehetek prostizni, és akkor máris tuti nővel vagyok, és jól érezhetem magam. Annyi elég is a nőkből bőven. Heti egy óra, már ami a nemi magányt illeti, itt most arról írtam.

2013. máj. 7. 06:45
 28/29 anonim ***** válasza:

21: Nem ostorozás, hanem ténymegállapítás.

(20)

2013. máj. 7. 06:49
 29/29 anonim ***** válasza:
edzés.
2013. máj. 9. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!