Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli fiúk, lányok! Rátok nem szokott őrjító, békén nem hagyó magány törni időnként?
Figyelt kérdés
hogy kezelitek? 18/L2013. máj. 6. 18:16
11/29 anonim válasza:
Munka, edzés, barátok, szex, ezek külön-külön vagy kombinálva meg szokták oldani a kérdést.
12/29 anonim válasza:
kimegyek a kikötőbe és a töltésre nappal v éjszaka
13/29 anonim válasza:
a sex és az edzés jó összejön :D
14/29 anonim válasza:
nem értem a lányokat akik itt sírnak, és sose fogom átérezni, mert nem hiszem el, én így fogok megrohadni, ő meg 1 hónap múlva már az új fiúja mellett vigyorog
15/29 anonim válasza:
Nekem is egy jó nagy séta szokott segíteni.
F
16/29 anonim válasza:
én is testépítek és ilyenkor pár óráig boldogság hormon mámorba is vagyok, meg lehet füvezni is kéne, jól jönne még több boldogság hormon
de am majd lesz vkim, összehozom, már sikerült párszor igaz nem sokáig tartottak
F19
17/29 anonim válasza:
Bosszantó, mert én szeretnék egy társat, ugyan akkor csak azért nem szeretnék barátnőt mert hogy egyszerűen csinos meg kedves......
18/29 anonim válasza:
De. De remélem nemsokára változni fog a helyzet. :) Amúgy ilyenkor elmegyek és hajtok egyet a kocsimmal. :D 20F
19/29 anonim válasza:
És én mit csináljak, ha nincs lehetőségem edzeni és barátaim sincsenek, se tanulnivaló, se semmi? :/
20/29 anonim válasza:
19: Én is hasonló helyzetben vagyok. Bár nekem hiába van a magány, nekem esélyem sincs, hogy ez valaha változzon, mert ocsmány, alacsony és dagadt vagyok, és az összes lány undorodik tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!