Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm totál kiborult. Igaza van?
Elöbb utobb minden kiderül. Teny, de valahogy nekem olyan abszurdnak tünik ha a pasi nem tud a kapcsolatrol. Marmint lehet titok amikor kialakul, de azert a pasik sem hülyek, a csajok(+pasik is) nagyon meg tudnak valtozni ha bejön a harmadik. Ha meg mar negyedik is van, akkor biztosan tudja, hogy valami nem stimmel. Es lehet igy ahogy van ezt elfogadja.
Ha ez neki igy jo, es a kerdezönek is akkor legyenek igy. Ezt valasztottak, harmonikus. Jobb mint ha feszengenenek 10 evet majd nagy haboruval elvalnanak es a gyerekek lennenek a frontvonalba.
Amugy en arra tippelek, hogy a szeretö azert is akadt ki, mert fiatal. Serti az egojat. Mert az okes, hogy a feleseg hozza szalad szexert, mert ferje nem elegiti ki teljesen, na majd akkor ö, a fiatal bika, megmutatja hogyan kell, es ezt gondolom elvezte.
De hogy a bika melle is jöhet egy masik kan? Az mar sok, akkor azt jelenti ö sem teljesen eleg, nem eleg nagy a szarva...
Szerintem is valami tulajdonnak tekint...
Nekem volt ilyen kapcsolatom, feleség mellett egy férjes asszony.
Lehet azt normálisan is.
Még szép,hogy jelenetet rendezett,a szeretőd,még ha nem is a feleséged.
Ilyen alapon,amiről te beszélsz,hogy elmeséled neki a nőügyedet,akkor már nem szerető,hanem barát.A barátnak meséld el.
Gondolom egyébként lehet annyi esze,hogy a pozíciója alapján gondolhatja,hogy nem leszel hűséges senkihez sem.De akkor sem neki kell élménybeszámolót tartani,mint egy barátnak.
Egy másik már 5.éve szerető.
45-ös, tök jól beszélsz.
csak se felesége, se nőügyei.... a többi OK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!