Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm totál kiborult. Igaza van?
Figyelt kérdés
Mindig őszintén beszélünk. Megkérdezte, hogy voltam-e valakivel mióta nem találkoztunk. Én mondtam, hogy igen. Erre elkezdett csesztetni, meg vádaskodni, tiszta jelenetet rendezett. De nem igazán értem, az én értékrendem szerint nem tartozom neki semmivel. Nehogy már hűséges legyek a szeretőmhöz. Mit gondoltok?2013. máj. 6. 15:00
11/46 anonim válasza:
Szerintem akkor vigyázz vele, mert ha később szakítani akarnál, nehogy az legyen, hogy beidegesedik és kitálal a férjednek vagy a gyereke(i)dnek.
12/46 A kérdező kommentje:
Ööö én nő vagyok, ő pedig férfi, ha eddig nem volt egyértelmű
2013. máj. 6. 15:14
13/46 A kérdező kommentje:
Nem az a kitálalós típus, nagyon régóta ismerem, bízom benne, hogy jól
2013. máj. 6. 15:16
14/46 anonim válasza:
Mondjuk nem értem miért gondolja, hogy hozzá hűséges lennél, ha a férjedhez sem vagy az, de a férfiak már csak ilyenek.
15/46 A kérdező kommentje:
Na de akkor szerintetek is nekem van igazam. Jól van. :)
2013. máj. 6. 15:21
16/46 anonim válasza:
Én már le lettem pontozva egy hasonló kérdésnél mikor azt mondtam, hogy a férfiak többsége a szexkapcsolatot úgy képzeli, hogy ő fűvel-fával, a nő pedig csak vele.
17/46 anonim válasza:
Szeretözöl, akkor ezeket el kell fogadni. Megertem, hogy kiakadt, dehat pasi, sok pasi kiakad. Szerintem ne vedd komolyan. Sok mindenben ilyenek vagyunk. Nekem szabad, neked nem. Pasi felfogas, az igazsagot nehezebb elfogadnunk.
Arra nem akadt ki, hogy neked ferjed van? Vegülis ö is a szadba elvezhet...
18/46 anonim válasza:
nem akarlak most oltani, de az ilyen nőktől mentsen meg engem a világ, és a többi jó embert is...férjed van, megcsalod...neki nője, az is megcsalja..és még ezek ellenére még egymást is "megcsaljátok"
19/46 anonim válasza:
össze vissza bszol...ez az igazság
20/46 anonim válasza:
19: ez nem activia reklam, azt csinal amit akar, felnött nö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!