Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a mai fiatal fiúk?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy aki nőcsábásznak állítja be magát, még egy randira se képes elmenni, csak fb-n nagy a szája. És 20 évesen olyan dolgokat ír, mint aki csak a szexszel lenne elfoglalva, és aki nagyon tapasztalt, miközben barátnője se volt neki, sőt, egyéjszakás kalandja sem?2013. máj. 6. 01:55
1/8 anonim válasza:
Muszáj eljátszani a nagy nőcsábászt különben nem fogja őket komolyan venni senki se
2/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak te ismerted félre? Mert az ilyen facebookos beszélgetésekből az maradt meg az emlékezetemben amikor olyan jellemzést írtak rólam aminek köze nincs a valósághoz :D
3/8 anonim válasza:
Ezt nem a "mai fiatal fiúk" csinálják, ilyen mindig volt.:)
Bukkanhatsz olyanra, aki elszalad, amikor igent mondasz neki.
:)
4/8 anonim válasza:
Én nem csak úgy csinálok, mintha nőcsábász lennék.. hanem én nem is vagyok az!
5/8 anonim válasza:
Mi szüzek hatalmas nagy dolognak állítjuk be a szexet(azért remélem, hogy tényleg olyan élvezetes, mint ahogy mondják...), és mivel a srácnak még nem volt része benne, ez foglalkoztatja, így erről beszél.
Na meg taktikai húzás is lehet, sok lány tapasztalt pasit keres, és ezzel próbál hódítani.
17/L
6/8 anonim válasza:
Azt is mondják, hogy ha valaki tapasztalatlan, annak 2 jele van: vagy nagyon hallgat a témáról (szeméremből), vagy állandóan arról beszél.:)
7/8 anonim válasza:
jó kérdés, én is ezt tapasztaltam. pl szoktam beszélgetni egy sráccal, és állandóan a szexről beszél, meg célzásokat tesz, szerintem meg még nem is szexelt. csak szerintem az a ciki, hogy beállítja magát egy királynak, de nem fél, hogy a végén úgyis kiderül, hogy nem tud semmit? nem értem, miért csinálják ezt... én is tapasztalatlan vagyok, de nem játszom meg az agyam...
8/8 anonim válasza:
Ti, lányok ezt sosem fogjátok megérteni...
A lényeg, hogy a fiúkra mindig is hatalmas nyomás nehezedett, mivel a lányok csak a tökélets hímekkel akarnak párosodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!