Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha elvont vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és eléggé elvont, amolyan "művészlélek" típus vagyok jó szépérzékkel, szívesen írok és költök, és nem azokat a tipikus mai zenéket hallgatom és a mai divatos pink ruhákat hordom, hanem egészen mást. Teljesen megvagyok egyedül is, mindig feltalálom magam, sokszor jobban érzem magam egyedül, ettől pedig mások magányosnak gondolnak, pedig nem vagyok az, csak szeretek gondolkodni, elmélkedni, új dolgokat kitalálni, felfedezni. Mit gondolnak a fiúk az ilyen lányokról?

2013. máj. 5. 23:43
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
#25: nagyjából. Bakancsot hordok, lógós pulcsikat, bőrkabátokat, néha szegecses cuccokat, de nem olyan fajtákat, amik ma olyan nagy divatok.
2013. máj. 6. 10:45
 32/40 A kérdező kommentje:
Ja, és sokszor magamnak csinálom a ruháimat egy-egy régi cuccból. Jobbakat lehet csinálni, mint az eredeti, csak némi kreativitás kell hozzá.. Nem járok árkádba meg plázába sem, alapból a pénzem is másra kell.
2013. máj. 6. 10:47
 33/40 anonim ***** válasza:

Nem vesztümk össze,azt buta emberek szokták,ez amolyan vélemény csere volt :)

Am akkor ilyen rockosam/gothosan öltözködsz?!

Am sztem baj nincs veled...az viszont valószínű, hogy nem egy plázap0cs lesz a jövendőbelid szal vagy egy hasonló férfiú vagy egy rocker ,persze ez csak valószínű...mondjuk az sem mind1 ,hogy te milyen partnerre vágysz

2013. máj. 6. 10:55
 34/40 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem ahhoz közelebb állok, mint mondjuk a hip-hophoz. :)
2013. máj. 6. 11:05
 35/40 Kati Tibor ***** válasza:
Én szerintem ez igenis hogy normális egy lánynak meg van ahhoz a joga hogy azt csinálja amit szeret az egyátalán nem baj hogy egy kicsit elvont vagy vagy ha nagyon is akkor is szerintem ez igenis jó dolog ha egy lány szeret egyedül lenni. :)
2013. máj. 6. 11:13
 36/40 anonim ***** válasza:

És milyen stílusú zenét hallgatsz?

Ha faluban laksz akkor jobban észrevesznek, városban kevésbé ..mármint az öltözködés alapján.

2013. máj. 6. 13:07
 37/40 A kérdező kommentje:
A zenei stílusom vegyes. Alternatív, rock, néha rap, de az egyik nagy kedvencem a Hurts, és minden dalukat lefordítom, ha megjelenik egy. Nem tudom miért, késztetést érzek. :O
2013. máj. 6. 13:22
 38/40 anonim ***** válasza:

Hát sztem semmi baj nincs veled szal általánosan nem lehet megmondani,valszeg kûlöncnek gondolnak, de biztos vannak akik nem.

Szal,ez azt jelenti, hogs a többivel nem kell foglalkozni(igy marad egy "halmaz") es ez az A halmaz akikre fiúként kell tekints...szal a fiúk azt gondolják rólad, h potemciális partner vagy...(mivel ugyebár csak az A halmazt nevezzük fiúnak esetedben)

2013. máj. 6. 13:29
 39/40 anonim ***** válasza:
2013. máj. 6. 18:02
 40/40 anonim ***** válasza:
Amúgy a tinik (mint te) többsége különcnek és elvontnak gondolja magát, közben meg csak lázadoznak. Kinövöd. Ez olyan mint az a tehenes reklám, amiben egyediek akarnak lenni a tehenek és mindenki színes lesz.
2013. máj. 7. 04:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!