Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha elvont vagyok?
Szűz vagy még? Remélem nem volt túl indiszkrét .
Am,ja ha igy nézzük és valóban szép vagy akkor aranyos,meg érdekes,ami jó mert nem unalmas.Persze ez csak az én véleményem,biztos sokan szeretik az unalmas tucat embereket...
Szia! :)
Hogy mit gondolod rólad? Hát kiköpött olyan vagy mint én, csak lányban. És nekem a barátnőm is hasonló. Persze, mindennek oka van, így ennek is. :) Abból amit írtál, lenne ötletem, hogy a szexuális túlfűtöttségednek is mi lehet az oka... De jó dolog az, ha valaki kicsit "alternatív". Mondjuk én már abba belecsömörlöttem, hogy mindenáron másnak kell lenni mint mások. Egy idő után az ember el tudja fogadni, hogy nem kell különbözőnek lennie. Szóval igen, idősebb vagyok, de azok a jellemvonások, amelyekről beszélsz, nem tűntek el belőlem, csak átalakultak. Engem is nagyon sokan magányosnak gondoltak, most pedig irigylik az életem, amit azok az évek alapoztak meg. :) Persze ennek nem az a jó oldala, hogy mások irigyelnek, az én szememben az semmit nem jelent, a lényeg inkább az, hogy meg lett a gyümölcse a kitartásnak. Kapásból tudnék neked millió érdekes dolgot mondani, de nem tudom vevő vagy-e rá. Ja és az "irományaimból" is szívesen mutatok. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!