Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van kevés metálzenét kedvelő, elvont lány és akik vannak, ők miért foglaltak?
Én pont ilyen vagyok.:D
Nem mind foglalt.Hol laksz?
mit értesz azalatt hogy elvont?
én szeretem a metált, igaz hogy foglalt vagyok de nem érzem magam elvontnak(mármint a szó olyan értelmében ahogy én értelmezem..:))
Fúúú... én úgy utáltam ,hogy a környezetemben nem volt egy metálos ember sem. Olyan kakukktojás filingje volt. De sz@rt akkor sem voltam hajlandó hallgatni.
:D 22/L
#4 és #5 - Hú. Na most beletrafáltatok, mert nehezen tudnám körülírni. Olyan különc, akinek az élete nem a médiaszennyből áll, bár nem ettől függ az elvontság.
Ha jobban le tudnám írni, akkor le írom, magamról tudok annyit mondani, hogy a szólógitározás mellett verseket/dalszövegeket is írok csak úgy hobbiból, amitől átlagember szerintem idegbajt kapna. Egyik kedvenc filmem pedig a Jákob Lajtorjája.
Ha idegen kifejezéssel akarnám leírni : nem mainstream. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!