Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van kevés metálzenét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van kevés metálzenét kedvelő, elvont lány és akik vannak, ők miért foglaltak?

Figyelt kérdés
Ó, amúgy 20/F. Voltak már dolgaim más lányokkal (volt, akivel egy évig is tovább voltam), de nem lett jó végük.
2012. máj. 20. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Vannak amúgy, a rock-koncertek pl jó lelőhely. Szerintem ilyen szinten mindenki elvont, aki a rockot szereti. (Mondom ezt úgy, hogy a Moby Dick meg a Dalriada nem volt ismeretlen számomra)

24/N

2012. máj. 20. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
A kérdés jó, én ilyesmi vagyok és foglalt. :)) De biztos van, aki nem az, kitartás! :))
2012. máj. 20. 13:29
 13/21 anonim ***** válasza:
haha mit reklámozod itt magad? és hülye egy kérdés ez, de nyilván nem is erre akartál választ kapni... amúgy a kevés relatív, és nem is foglalt mind, nyilván.
2012. máj. 20. 13:57
 14/21 anonim ***** válasza:

ha magad sem tudod hogy mit tartasz elvontnak akkor hogy akarsz egy olyan lányt találni?:DD

regizz rockerek.hu-ra ott annyit találsz amennyit csak akarsz;)

2012. máj. 20. 14:24
 15/21 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés.. Arra gondolsz,hogy a bocsi a megfogalmazásért,de a "normális" lányokkal nem tudsz kijönni,és ezért metálosokkal próbálkoznál?:D

Lehet benne valami,de ne csak ez alapján keresgélj..

Nemrég voltam Metallica koncerten (külföldön) és olyan csajokat láttam a stadion előtt,hogy húúúú.. Teljesen normális ruha,teljesen normális viselkedés,tehet teljesen oké volt mindegyik.. Nem viseltek férfiruhát,de kuvásak se voltak,szóval érted.. És persze hihetetlen jó néztek ki. Rengeteg ilyen csaj van,csak mivel nem úgy néz ki mint egy "metálos",ezért észre se veszed..

Aki olyan hülyén öltözik,meg hangoztatja hogy ő mennyire metalhead szerintem inkább csak feltűnési mániás,nem teljesen normális.. Én nem járnék olyannal,pedig én sem vetem meg a keményebb zenét.

Amúgy meg egyszer tuti találsz valakit akivel kijöttök,de nem hinném hogy ez alapján:D

2012. máj. 20. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Hát, ha korábban szólsz.. :D Na jó, ez csak vicc:) Rám eddig tökéletesen illenek ezek, soproni is vagyok és metálos. És a Dalriadát is imádom:) De ezt még jobban:P http://www.youtube.com/watch?v=iG9GcyUGtLw&feature=relmfu

Igaz én foglalt vagyok:) De amúgy meg ne add fel, biztos van még ilyen lány itt:) Rajtam se látszik, hogy épp milyen zenét hallgatok, teljesen átlagos vagyok:D

2012. máj. 20. 15:29
 17/21 anonim ***** válasza:

"Aki olyan hülyén öltözik,meg hangoztatja hogy ő mennyire metalhead szerintem inkább csak feltűnési mániás,nem teljesen normális.. Én nem járnék olyannal,pedig én sem vetem meg a keményebb zenét."

Miért baj az,ha valakin látszik?:)

Én bakancsot hordok,általában szoknyákat,ilyen térd fölé érő egyberuhákat és mindezt feketében.Az együtteses cuccokat hanyagolom.Szóval nem vagyok egy extrém ember,de azért látszik,hogy a metal áll hozzám közel.Nincs feltűnési mániám.:P

2012. máj. 20. 15:33
 18/21 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok..

Nem ismerlek,úgyhogy nem tudom milyen vagy belül,viszont ha rádnézek a villamoson,az öltözködés elég sokat elmond rólad. Az első benyomás mindig külső alapján jön.. Ha most azt a csizmát,a szinte már férfi ruhákat,a sziamatszatyrot,és katonai kabátot viselő hölgyet látok néhány pc-vel és tetkóval kipingálva,lehet hogy nem a legjobb benyomást kapom.. Aztán ki tudja,lehet hogy egész jól kijönnénk végül,de azért nem a legjobb az ilyen első sokkhatás.

2012. máj. 20. 16:11
 19/21 A kérdező kommentje:

#15 - Eltaláltad! Tudom, rohadtul gyerekes dolog zenei ízlés alapján választani, de mit tehetek, ilyen vagyok. :S Pocsék érdeklődési köröm van, másról nem tudnék beszélni, mint a gitárok történetéről és hangzásáról, hogy az In Flames nevű svéd melodeath-bandában Niclas Engelin játszott egy darabig, hogy Angela Gossow, az Arch Enemy énekese vegetáriánus és így tovább... Bennem van a hiba.

Az öltözködésről : amúgy normál ember módjára öltözködök (póló, farmer, néha együtteses pólók, nincs nálam bakancs), szóval igen, rólam se lehetne első látásra megmondani, hogy milyen vagyok. Lényeg, hogy belül szeresse az ember, amit hallgat vagy csinál. Amúgy nem ítélek el senkit öltözködés alapján.

2012. máj. 20. 21:25
 20/21 A kérdező kommentje:
* eltaláltad, hogy úgy érzem a "normális" lányokkal nem tudok kijönni.
2012. máj. 20. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!