Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha elvont vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és eléggé elvont, amolyan "művészlélek" típus vagyok jó szépérzékkel, szívesen írok és költök, és nem azokat a tipikus mai zenéket hallgatom és a mai divatos pink ruhákat hordom, hanem egészen mást. Teljesen megvagyok egyedül is, mindig feltalálom magam, sokszor jobban érzem magam egyedül, ettől pedig mások magányosnak gondolnak, pedig nem vagyok az, csak szeretek gondolkodni, elmélkedni, új dolgokat kitalálni, felfedezni. Mit gondolnak a fiúk az ilyen lányokról?

2013. máj. 5. 23:43
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

#19: mi lehet az oka a túlfűtöttségnek? kíváncsi vagyok. :)

Köszönöm a válaszokat! :)

2013. máj. 6. 00:35
 22/40 anonim ***** válasza:

Nos ki ne akarna egy hungaristát?! (Sokan)

Nem,én csak arra voltam kivancsi,h mennyi az annyi...az az h mennyire túlfütött,lehet az de az erkölcsei ugy tunik megmaradtak:)

Nah,ma estére nyugovóra térek,hnap valaszolok a túlfűtotseges reszre,jó éjszakát!

2013. máj. 6. 00:41
 23/40 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem az átlagnál jóval túlfűtöttebb.. Sokat kattog rajta az agyam, sokat maszturbálok és néha legszívesebben egész nap csinálnám, de el tudom vonni a figyelmem (jobb esetben).
2013. máj. 6. 00:43
 24/40 anonim ***** válasza:

"Nos ki ne akarna egy hungaristát?! "

Az, akinek több van mint 6 befejezett általános.

2013. máj. 6. 05:22
 25/40 anonim ***** válasza:

Te ilyen régi stílust kedvelsz nem? Meg szakadt ruha, bakancs szoknyával meg kötött pulcsi, kócis haj, feltűnő smink, régi dolgok 30-40 évesek, régi zenék stb stb. (esetleg még ide jön a fű is de az nem mindig)

Ha nem ilyen vagy bocsi. Nekem valahol bejönnek az effajta lányok, de igazán nem hozzám illenek, bár ki tudja...

2013. máj. 6. 06:17
 26/40 anonim ***** válasza:

Az, hogy hungarista vagyok nem feltétlen mutatkozik meg,itt most a felhasználonevemben igen, de az életben teljsenen ellehet határolodni, ha szükséges.Nem értem miért gondolja mindenki azt, hgy egy hungarista eszméjű ember nem lehet intelligens,okos,jóképű,művelt?!

Egyébként a válaszaimnak semmi hátsószándéka nem volt...

2013. máj. 6. 09:11
 27/40 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a túlfűtöttség amiatt van nagyrészben,hogy "tombolnak "a hormonok.lehetséges az is, hogy szükséges van egy segítő kézre :D , mrt a sajátod már nem a legizgalmasabb számodra.Az is opció,hogy mivel nem beszélsz róla és "elvont" evékenységeid közben sem erre gomdolsz,a maradék időben szabadulnak fel a vágyaid.
2013. máj. 6. 09:24
 28/40 anonim ***** válasza:
ma 09:11 azt nem mondtam, hogy egy hungarista eszméjű ember nem lehet intelligens, okos, és művelt. A jóképűség az meg végképp nem kapcsolódik hozzá. Nem lesz valaki rossz ember, vagy eredendően más, mint a többiek, ha hungaristává válik. Viszont valami nincs rendben az életében. A rasszizmust és a vallási, kulturális alapú gyűlölet, mint az már bebizonyosodott, nem attól függ, hogy ki mennyire okos. Ez egyfajta tömegjelenség, amely elég sok embert képes befolyásolni. Hasonló, mint amikor a csirkefarmon megbetegszik egy csirke: a többi csirke a betegségre azonnal úgy reagál, hogy zombiként elpusztítja és megeszi a többi csirkét. Persze ez teljesen irracionális, hiszen nagyon sok esetben az egész ól megbetegszik. De még a legprimitívebb állatoknál is vannak ilyen tömeges "pszichológiai" jelenségek. Valószínű, hogy a rasszizmus és a gyűlölet is az emberi agy primitívebb, ősibb rétegeit "szólítja meg", és ha nincs megfelelően felkészülve az ember, akkor az ösztönös viselkedés átveszi az irányítást a gondolkodása felett. Hasonló ez, mint amikor az amerikai rabszolgatartók olyannyira dehumanizálták a rabszolgákat, hogy már tudományos magyarázatokkal álltak elő, hogy miért teremtettek az afrikaiak rabszolgának. Persze a rabszolgát nem tartó tudósok mindezt cáfolták. Ez azért van, mert az önkéntelen tevékenységekre az agy gondolkodó részének (amivel a hüllők nem rendelkeznek) szüksége van valamilyen magyarázatra. Ugyanis az "ősagy" önkéntelenül cselekszik, érzelmekkel és erkölcsi megfontolásokkal nem rendelkezik, ezért nincs is szüksége racionalizációra. Ellenben, a fejlettebb agy rendelkezik ezekkel a képességekkel, és abban az illúzióban van, hogy teljes kontrollt gyakorol az ember felett. Ezért, amikor mégsem történik így, szüksége van valamilyen kitalált, de logikusnak tűnő magyarázatra. Például arra, hogy a rabszolgák rabszolga aggyal rendelkeznek. Milliószor bebizonyosodott, hogy ez a jelenség csak az Ő fejükben létezett. A probléma az, hogy ha nincs erős és megalapozott hite valakinek, akkor a gyűlölet, illetve más csoportok alárendelése és dehumanizációja felbontja a gondolkodásának stabilitását, illetve az agykapacitás java részét lefoglalja. Ez fölösleges stresszt okoz, és azonnal megjelennek az olyan problémák, mint a fáradékonyság, rossz alvás, rossz közérzet. Idővel depressziós, paranoia, ritkább esetekben komolyabb betegségek is kialakulnak. Tehát egy gyűlölködő, gőgös, másokat lenéző embernek mindenképpen hitet kell kialakítania önmagában, ez az elsődleges, még fontosabb, mint hogy a gyűlölettől megszabaduljon. Ha hite van az embernek abban, hogy másik leigázása, vagy mások kihasználása nélkül is boldogulni tud az életben, akkor nem fogják ilyen betegségek gyötörni, és jól fog aludni. Maga a gyűlölet már ezáltal megszűnik. Tehát nem a rasszizmust, hungarizmus, gyűlöletet kell az embernek elpusztítania magából, hanem a hitét kell újra felépítenie.
2013. máj. 6. 09:38
 29/40 anonim ***** válasza:

Nálam nem tömeg jelenség,nem vonok bele senkit.1barátom van aki skinhead,de ő meg külföldre költözött.A többi baratom mind elhatárolodik,vagy csak utálja a cigókat...én nem szeretem a cigányokat stb,de rasszista nem vok,mert van cigany és zsidó haverom is,szal az ilyen gyökerüket vesztett lopos,keselos cigányokra gondolok amikor kifejtem, hogy nem szeretem.

Tudom ,hogy semmi köze, de sokan már igy képzelik el az embert ha kiderül, hogy hungarista..

[[[[[[[[Amúgy , hogy érdekeset is mondjak,anyum teljesen elitéli XD ,szal valóban nem azért csinálom, hogy csordába tartozzak,van amikor egységben az erő, de aki "erős" az egyedül is megvan.

Haverokkal megvagyok,meg volt már minden hülyeségben részem, de valahogy jobban szórakoztat egy aikido edzés vagy egyéb technika elsajátitása/személyreszabása,régen ezek helyén volt a versírás,de jelenle nincs ihlet :D]]]]]]]]]

2013. máj. 6. 10:28
 30/40 A kérdező kommentje:
Most ne a hungaristán vesszetek össze :DD
2013. máj. 6. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!