Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha elvont vagyok?
#19: mi lehet az oka a túlfűtöttségnek? kíváncsi vagyok. :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Nos ki ne akarna egy hungaristát?! (Sokan)
Nem,én csak arra voltam kivancsi,h mennyi az annyi...az az h mennyire túlfütött,lehet az de az erkölcsei ugy tunik megmaradtak:)
Nah,ma estére nyugovóra térek,hnap valaszolok a túlfűtotseges reszre,jó éjszakát!
"Nos ki ne akarna egy hungaristát?! "
Az, akinek több van mint 6 befejezett általános.
Te ilyen régi stílust kedvelsz nem? Meg szakadt ruha, bakancs szoknyával meg kötött pulcsi, kócis haj, feltűnő smink, régi dolgok 30-40 évesek, régi zenék stb stb. (esetleg még ide jön a fű is de az nem mindig)
Ha nem ilyen vagy bocsi. Nekem valahol bejönnek az effajta lányok, de igazán nem hozzám illenek, bár ki tudja...
Az, hogy hungarista vagyok nem feltétlen mutatkozik meg,itt most a felhasználonevemben igen, de az életben teljsenen ellehet határolodni, ha szükséges.Nem értem miért gondolja mindenki azt, hgy egy hungarista eszméjű ember nem lehet intelligens,okos,jóképű,művelt?!
Egyébként a válaszaimnak semmi hátsószándéka nem volt...
Nálam nem tömeg jelenség,nem vonok bele senkit.1barátom van aki skinhead,de ő meg külföldre költözött.A többi baratom mind elhatárolodik,vagy csak utálja a cigókat...én nem szeretem a cigányokat stb,de rasszista nem vok,mert van cigany és zsidó haverom is,szal az ilyen gyökerüket vesztett lopos,keselos cigányokra gondolok amikor kifejtem, hogy nem szeretem.
Tudom ,hogy semmi köze, de sokan már igy képzelik el az embert ha kiderül, hogy hungarista..
[[[[[[[[Amúgy , hogy érdekeset is mondjak,anyum teljesen elitéli XD ,szal valóban nem azért csinálom, hogy csordába tartozzak,van amikor egységben az erő, de aki "erős" az egyedül is megvan.
Haverokkal megvagyok,meg volt már minden hülyeségben részem, de valahogy jobban szórakoztat egy aikido edzés vagy egyéb technika elsajátitása/személyreszabása,régen ezek helyén volt a versírás,de jelenle nincs ihlet :D]]]]]]]]]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!