Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az, ami (majdnem) helyettesítheti a szexet?
Nem szeretném idegeneknek leírni a kérdés okát. Lényeg, hogy olyan dolgokra lennék kíváncsi, amik hasonló érzést váltanak ki. A vásárlás pl. ilyen, de most kevésbé költséges dolgokra gondolok.
Tapintatlan válaszok nagyon nem hiányoznak..!
Köszi.
Csak nem papnak készülsz vagy mi?
Szerintem a szex nem váltható ki semmivel. Pl a nekem lelki és fizikai kielégülés, és maga a boldogság.
hát ne haragudj, de a szex semmivel nem helyettesíthető
figyelem elterelés az igen, mivel a szex örömforrás, így olyat keressél, ami szintén az, de szerintem nincs ilyen
ha valaki talál ilyet arra befizetek, mert még a világon nem találta fel senki N
7/15 -Umm, ez most nagyon nem segít..!:P
..és ha valaki csak annyit tud írni, hogy nem helyettesítheti, az inkább ne tegye, nem akarok "eret vágni"..:S
11/15 -A női pap elég ritka
Legyen elég annyi, hogy kényszerből érdekelnek alternatívák, amik valamennyit levesznek az ilyen érzésekből! (Egy időre, nem örökre)
számomra egy megterhelő (akár fizikailag akár lelkileg) nap után belemerülni egy kád igen forró vízbe, úgy hogy teljesen ellepjen. olyankor mindig kiadok egy hatalmas sóhajt magamból és az olyan jó:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!