Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha a csajotok majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha a csajotok majdnem megcsalt volna titeket, dobnátok?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

emiatt a kérdés miatt lennék kíváncsi.

teljesen hasonló szitu, lesmárolta egy pasi, a csajod meg mondjuk megtapogatta a farkát nadrágon keresztül meg a mellkasát. megbocsájtanál?

vagy csak a nők ilyen megbocsájtó naív emberek?

2013. márc. 8. 17:08
 1/10 Seatkid válasza:
Én tuti dobnám bevallom...Amit irsz az nem egy uszi vagy egy csók hanem már több..Pasi meg nő ezer van napi szinten mindenki mellet csak észre kell venni az igazit!
2013. márc. 8. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mivel "majdnem" akkor kételyek azért bennem maradnak.. De szerintem 60% igen 40% nem..
2013. márc. 8. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Biztos nem bocsájtanék meg, nekem már elég lenne, ha más farkát fogdozná a dobáshoz. 20/F
2013. márc. 8. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:
nem..tapizza cak tovább.
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát én is dobnám, ha még észbekapás előtt jól megfogdosta volna a melleit...azelőtt is észbe kaphatott volna. Meg ki tudja,hogy volt pontosan..
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóval csak a nők ilyen hülyék.
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Már a gondolat miatt is dobtam..
2013. márc. 8. 17:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz a kettő, mert itt nem a férj tapizott, hanem őt tapizták le, ami nem mindegy. Ennyiből ne menj kartávolságon belül egy emberhez sem, mert mi van, ha orvul rád veti magát.

Persze, ha a pasi is tapizott, mielőtt meggondolta magát, az más, akkor nyilván nem megbocsátható, de ha "letámadták" akkor nem a pasi hibája. Ugyanez fordítva is. Nem tartanám jogosnak, ha valaki letámad, elutasítom (tehát én nem érek hozzá) és a párom nem "bocsát meg".

2013. márc. 8. 17:26
 9/10 A kérdező kommentje:
nem, a férj tapizott és utána esett le neki,hogy felesége van.
2013. márc. 8. 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem bocsájtanék meg... itt nincs miről beszélni... Ha utána jut eszébe, hogy felesége van, akkor annak a kapcsolatnak régen vége...
2013. márc. 8. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!