Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a csajotok majdnem megcsalt volna titeket, dobnátok?
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
emiatt a kérdés miatt lennék kíváncsi.
teljesen hasonló szitu, lesmárolta egy pasi, a csajod meg mondjuk megtapogatta a farkát nadrágon keresztül meg a mellkasát. megbocsájtanál?
vagy csak a nők ilyen megbocsájtó naív emberek?
2013. márc. 8. 17:08
1/10 Seatkid válasza:
Én tuti dobnám bevallom...Amit irsz az nem egy uszi vagy egy csók hanem már több..Pasi meg nő ezer van napi szinten mindenki mellet csak észre kell venni az igazit!
2/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, mivel "majdnem" akkor kételyek azért bennem maradnak.. De szerintem 60% igen 40% nem..
3/10 anonim válasza:
Biztos nem bocsájtanék meg, nekem már elég lenne, ha más farkát fogdozná a dobáshoz. 20/F
5/10 A kérdező kommentje:
Hát én is dobnám, ha még észbekapás előtt jól megfogdosta volna a melleit...azelőtt is észbe kaphatott volna. Meg ki tudja,hogy volt pontosan..
2013. márc. 8. 17:11
6/10 A kérdező kommentje:
Szóval csak a nők ilyen hülyék.
2013. márc. 8. 17:11
7/10 anonim válasza:
Már a gondolat miatt is dobtam..
8/10 anonim válasza:
Nem ugyanaz a kettő, mert itt nem a férj tapizott, hanem őt tapizták le, ami nem mindegy. Ennyiből ne menj kartávolságon belül egy emberhez sem, mert mi van, ha orvul rád veti magát.
Persze, ha a pasi is tapizott, mielőtt meggondolta magát, az más, akkor nyilván nem megbocsátható, de ha "letámadták" akkor nem a pasi hibája. Ugyanez fordítva is. Nem tartanám jogosnak, ha valaki letámad, elutasítom (tehát én nem érek hozzá) és a párom nem "bocsát meg".
9/10 A kérdező kommentje:
nem, a férj tapizott és utána esett le neki,hogy felesége van.
2013. márc. 8. 17:27
10/10 anonim válasza:
Én nem bocsájtanék meg... itt nincs miről beszélni... Ha utána jut eszébe, hogy felesége van, akkor annak a kapcsolatnak régen vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!