Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az, ami (majdnem) helyettesítheti a szexet?
Nem szeretném idegeneknek leírni a kérdés okát. Lényeg, hogy olyan dolgokra lennék kíváncsi, amik hasonló érzést váltanak ki. A vásárlás pl. ilyen, de most kevésbé költséges dolgokra gondolok.
Tapintatlan válaszok nagyon nem hiányoznak..!
Köszi.
Nekem ezt egy olyan ember közelsége váltja ki (anélkül, hogy lefeküdnék vele), akiben 100%-ig megbízok, szeretem, és szeretek vele lenni. Ha szex is van, az maga a menyország!!! De nincs most ilyen...
29 F
Hű de gyorsan jöttek válaszok!:D
A maszturbálás is szex. Bizonyos esetben meg inkább elszomorító.. (Mindegy, ebbe se menjünk bele)
A vásárlás viszont tényleg működik, bár nyilván nem mindenkinél.
A tudatmódosítóktól inkább mégjobban szexelni akar az ember, nem?:) Meg pont akkor lehet rászokni, ha hiányt pótolnak vele.
A sport gyanús, hogy beválhat, hallottam már róla, csak nem tudom, milyen fajtát lenne érdemes. Pl. a jóga csak felturbózza az érzékeket, így ugyanott van az ember, mint a tudatmódosítóknál. Úgyhogy ha valaki tud olyat, ami neki bevált erre pl. szingli időszakban, akkor azt felírom magamnak..:)
Szerintem semmi. De most nyilván csak magamból indulok ki. Az, ahogyan két test a vágytól összeforr...hát...nem tudom elképzelni, hogy bármi is a nyomába érhetne.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!