Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsosorban a 16-20 eves korosztaly velemenye erdekelne. Mennyire igaz az, hogy a lanyok megnezik azt, hogy milyen cipo van egy fiun? Es akik megnezik, azok milyen cipot latnak "szivesen" 1 sracon?
Figyelt kérdés
Persze hulyen hangzik a masodik kerdes, es fugg attol is, hogy kinek milyen stilusu sracok jonnek be, ettol fuggetlenul remelem hogy mindenkinek ertheto a kerdes.2009. szept. 28. 17:50
11/17 anonim válasza:
Szerintem igaz, én mindig megnézem. Tornacipőt szeretem látni meg bakancsot. :D
Az edzőcipők gusztustalanok.
12/17 anonim válasza:
18:03as vagyok
igen,és fogalmam sincs miért.a világos cipőket szeretem :D
13/17 anonim válasza:
Okos kérdés amúgy. Lehet felszínesség, de én is megnézem a fiú cipőjét; szerintem nagyon fontos, nagyon sok mindent elmond a viselőjéről. Őszintén szólva nekem is a deszkásféle cipők jönnek be.
14/17 anonim válasza:
jah az a menő aki nyáron bakancsba megy jó be gombásodik a lába és ő a fasza srác pfff
15/17 anonim válasza:
Megnézem,persze.
Viszont én nem oylan szempontokat vizsgálok.amiket itt írtak előttem páran.Az egy dolog ha más az ízlése cipő téren,attól még nem ítélem el,ha csak szimplán nem tetszik a cipője,persze néha az is sok mindent elmond,DE ami ennél is fontosabb,h tiszta-e az a cipő?!Egy férfi is legyen igényes a cuccaira,ne járkáljon egy retkes cipőben.Szóval mindenképpen lényeges a cipő milyensége,de nálam ez csak a kézfej milyensége után jön ;)
17/L
16/17 anonim válasza:
Én is megnézem a cipőt!
Nekem fontos hogy tiszta legyen, számomra az összefüggésben van az ápoltsággal....
17/17 Hintalow válasza:
Ez azért elég diszkriminatív. Mi van ha hobbit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!