Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsosorban a 16-20 eves korosztaly velemenye erdekelne. Mennyire igaz az, hogy a lanyok megnezik azt, hogy milyen cipo van egy fiun? Es akik megnezik, azok milyen cipot latnak "szivesen" 1 sracon?
Hát én leszarom, hogy milyen cipőt látnának szívesen a lányok, első szempont a funkcionalitás.. meg persze, hogy levegőzzön mert elég szar, hogy 100 méter után érzed, hogy a zoknid tiszta víz.. aztán rárohad a lábadra és feltöri...
Persze nekem is "divatos" cipőm van..
sokadjára hallom ezt,de mikor először mondták,hülyének néztem az illetőt.hogy lehet ez alapján elítélni/magasztalni vkit hogy milyen cipő van rajta?aztán rájöttem hogy én is ezt csinálom...fogalmam sincs miért...de pl ha egy srácon koszos vagy sötét sportcipőt látok,ne adj Isten makkos cipőt,nem tudom levenni a szemeimet a lábairól undoromban...kedvenc cipőm viszont nincs,csak igényes legyen és stílusos.
19/L
18:03
A sotet sportcipotol undorodsz?^^ Erdekes.
hát én nem mondanám hogy különösebben megnézem. legalábbis az biztos hogy nincs az első dolgok között amiket megnézek rajta.
hogy milyet látok szívesen, nos, olyat ami épp az alkalomnak/időnek/helynek megfelelő és persze illik az öltözékéhez. ha sétál a városban vagy valami ügyintézős dolga van vagy csak vásárol, akkor legjobb egy egyszerű sportcipő vagy akár még a tornacípő is oké, nyáron lehet egy sportos szandál. szombatesti partin/koncerten mondjuk bakancs/platform/cowboy csizma. igazából amit nem csípek az a papucs, mármint kintre az utcára. én inkább a sportos szandálra szavazok helyette. és még a deszkás cipők sem jönnek be. na szóval mindegy nagyjából, csak passzoljon az öltözékhez, szinte azt is mondhatnám hogy a legtöbb esetben az a legjobb ha fel sem tűnik a cipő.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!