Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bizonyos kor után miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos kor után miért elfogadotabb ha a nő nem kéreti olyan sokáig magát?

Figyelt kérdés
Úgy értem, főleg, ha már van gyerek is, elvállt, stb, tőle nem nagyon várják el, vagyis még azt is mondják, hogy mire veri magát, mire kéreti magát hiszen nem szűz lányka már. De ebben van valami nem? Én nem vadászok most, csak így eszembe jutott ez. Fiatal lányoknál rámondják, hogy liba, vagy ha odaadja magát kuuurva, de idősebbnél nem, mert neki kevesebb is az esélye. Mindent meg tud az ember magyarázni. Furák vagyunk mi emberek lássuk be.
2013. máj. 4. 08:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
várj csak. lehet tévedtem.
2013. máj. 4. 09:30
 22/33 A kérdező kommentje:
De ne komolytalanítsd el a kérdésem légyszíves. Ha férfi vagy, annyira nem érdekel mi van az alsód alatt. Remélem nem gond. :P
2013. máj. 4. 09:31
 23/33 anonim ***** válasza:
47%
igen tévedtem. az utóbbi az a seggem.
2013. máj. 4. 09:32
 24/33 anonim ***** válasza:
Miért lenne kevesebb az esélye az idősebbnek? Saját példámból kiindulva nekem a legkevesebb esélyem, vagy inkább lehetőségem olyan 17-18 éves koromban volt, a legtöbb meg 30 évesen. :) Amúgy idősebbekre is ugyanúgy mondanak egyet s mást, csak mi már a legtöbben tojunk rá, és akkor is megcsináljuk, amit akarunk.
2013. máj. 4. 13:27
 25/33 A kérdező kommentje:
tudom, hogy azokat a jelzőket akár egy ötven éves is megkaphatja amúgy. De bizti, hogy jó ha tojnak rá az emberek? Hát nem tudom.
2013. máj. 4. 14:15
 26/33 anonim ***** válasza:

Nálam nem a kor függvénye mikor adom adnám magam.Nagyon alaposan ki kell ismeri ehhez egy férfit, nem engedek ám akárkit belém.Csak akivel le tudnám élni az életemet,leteszteltem a viselkedését kulcs helyzetekben és ez fél évnén biztos nem rövidebb.Előtte persze van némi petting, akinek ez nem elég és agyhúzásnak veszi, mehet amerre lát.

23l

2013. máj. 4. 16:00
 27/33 anonim ***** válasza:
47%
működhet. első fél évben el kell menni kurv@'hoz utána meg titkolni a multat.
2013. máj. 4. 16:15
 28/33 A kérdező kommentje:
26-os némi petting. :) ari vagy, de lásd be hónapokig azért egy érett felnőtt ember, azért megjegyzések nélkül kétlem, hogy kibírná. főleg mondjuk 22-őn felül. De megértem az álláspontodat, csak főleg a mai rohanó világban, nemtudom, hogy mennyi a türelem sok férfiban. Főleg, ha te sem vagy már szűz és tudja, azért lehet furálja a dolgot egy férfi.
2013. máj. 4. 18:03
 29/33 anonim ***** válasza:

ki lehet birni de minek.

nem azért udvarlunk hogy igy álljon valaki hozzánk:

2013. máj. 4. 18:07
 30/33 anonim ***** válasza:
"mehet amerre lát"
2013. máj. 4. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!