Éreztétek már úgy mikor ránéztetek egy bizonyos emberre vagy a közeletekben volt, hogy lesz hozzá valami komolyabb közötök majd egyszer?
Szia!
Embereknél nem működik nálam, csak helyszínekkel.
Természetesen,szerintem ezt hívják vonzalomnak,fellángolásnak.Aztán,hogy mi is válik belőle valóra,az mindig két emberen múlik.Velem egyébként előfordult már párszor,néhányszor bejött,párszor meg nem.
Most is így vagyok egyébként.
Velem már előfordult egyszer, de nem szerelemről van szó...
Elmentem egy helyre, ahol megláttam, beszéltünk kb. 10 mondatot, és már mikor megpillantottam, tudtam, hogy közel fog állni a szívemhez...
Sosem hittem ezekben, meg most sem hinném el, ha nem történt volna meg velem személyesen.
Olyan érdekes dolog ez... :-)
Azóta nagyon sokat beszélek vele, tartom vele a kapcsolatot, és bátran kijelenthetem, hogy a példaképem lett. :'-)
Három éve történt meg, életemben először.
Valahányszor láttam újra és újra, ugyanúgy görcsbe rándult a gyomrom, pedig nem vagyok szerelmes fajta, az első látásra születő szerelemben meg aztán pláne nem hiszek. A nevét sem tudtam, de azt igen, hogy élettársa van.
És ő is mindig engem nézett.
Néha arra gondoltam, miért van élettársa, hiszen hozzám tartozik. Néha arra, hogy ennek többnek kell lennie, mint szexuális vonzalom, hiszen már három éve játszom a fantáziával. Hogy ez már legalábbis megszállottság. Többségében meg arra, hogy csak képzelődöm, biztos nem engem nézett.
És néha felsoroltam magamban az összes kifogást, amiért nem is lehetnénk együtt.
Egy hete elköltöztette az élettársát, és tegnap megjelent nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!