Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos kor után miért elfogadotabb ha a nő nem kéreti olyan sokáig magát?
Figyelt kérdés
Úgy értem, főleg, ha már van gyerek is, elvállt, stb, tőle nem nagyon várják el, vagyis még azt is mondják, hogy mire veri magát, mire kéreti magát hiszen nem szűz lányka már. De ebben van valami nem? Én nem vadászok most, csak így eszembe jutott ez. Fiatal lányoknál rámondják, hogy liba, vagy ha odaadja magát kuuurva, de idősebbnél nem, mert neki kevesebb is az esélye. Mindent meg tud az ember magyarázni. Furák vagyunk mi emberek lássuk be.2013. máj. 4. 08:00
11/33 A kérdező kommentje:
Kilences. ki kért meg rá? :P
2013. máj. 4. 08:57
12/33 anonim válasza:
Szerintem egy fiatal nő sem várhatja el, hogy a pasi hónapokig várjon rá. Ez már nem a lovagkor. Nagyon szerelmesnek/nagyon fiatalnak kell lennie a pasinak ahhoz, hogy hónapokig várjon egy nőre :).
13/33 anonim válasza:
Hát nem tudom, én fiatalon sem feküdtem le fűvel-fával. Volt egy éjszakás kalandom, vagy rövidebb kapcsolataim amiben volt szex, de csak azért hogy valakivel lefeküdjek sosem tettem, egyszerűen így alakult.
Most 35 vagyok, egyedülálló. Én nem látnám hogy kevesebb az esélyem egy kapcsolatra, mint akár 10 éve volt. Oké van egy gyerekem, nemrég váltam, de attól még vannak jelentkezők. Bár lehet ez most csak egy mézesmadzag, most még nagyon-nagyon nem akarok újra komoly kapcsolatot, lehet mire oda érek hogy igen, akkor nem lesz éppen senki. Majd megírom:)
14/33 A kérdező kommentje:
Igen, de az ilyen turbékoló párok akik elsők egymásnak max azok várnak, mert nem tudják mit hagynak ki. Akkor csak van benne valami ezek szerint, hogy nem olyan egy egyedülálló harmincfeléjárónak sőt utána valónak mint egy ifatalnak. Ezt kár tagadni, és magunkba beszélni
2013. máj. 4. 09:02
15/33 anonim válasza:
Miért kellene válogatni? Végig kell menni minden (lehetőségen).
16/33 A kérdező kommentje:
15-os fiu vagy vagy lány?
2013. máj. 4. 09:17
19/33 A kérdező kommentje:
Na mit láttál? kígyót vagy virágot? :D
2013. máj. 4. 09:26
20/33 A kérdező kommentje:
Neked már jó!! :)
2013. máj. 4. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!