Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a jó pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a jó pasik nem kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Sokan meg szoktak bámulni meg beszólogatni az utcán és egyéb helyeken de nagyon nem mernek oda jönni igazából van pasim csak ha nem lenne ilyen nehéz lenne bepasiznom?A jó pasik akik nekem is bejönnek néznek akik meg csúnyák leszólítanak
2013. máj. 3. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
ezt annyira imádom amikor párkapcsolatban vagytok és azon gondolkoztok, hogy milyen gyorsan tudnátok felcsípetni magatok valakivel. bizalomgerjesztő.
2013. máj. 3. 17:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Minek? Úgyis bomlanak utánuk a nők! Igaz, kérdező?
2013. máj. 3. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább a pároddal foglalkozz!!
2013. máj. 3. 17:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Hal Istennek, csak jo pasim volt eddig. Pedig en nem kezdemenyezek.
2013. máj. 3. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Van egy olyan magyarázat is, hogy csak veled nem kezdeményeznek, másokkal igen. Erre nem gondoltál?

Nem kell elkeseredni, csak tisztában lenni a "saját értékeinkkel", és esetleg megtanulni, megpróbálni kicsit növelni, ha lehetséges. Stílustanácsadás, sminktanácsadás, műveltség stb. Nem ismerlek, ezért csak sorolom az általános lehetőségeket.

(Én is ilyen vagyok, csak fiúban: Nem küldözgetik a jeleket a lányok. De nem kérdezem, hogy ők a hülyék-e, hanem belátom, hogy azért, mert nem nekem küldözgetik. :) )

2013. máj. 3. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Minek kezdeményezzünk? Azért hogy mellettünk is mások járjon az eszed?

Ilyen "nő" nekünk nem kell.

2013. máj. 3. 18:17
 7/8 anonim válasza:

Kinek mi a jó nő/pasi ez annyira ízlés dolga én szerintem

mondok pár primitív példát: ha valakinek a bmw fog tetszeni akár mit fogsz neki mondani hogy az audi vagy a vw jobb azt vegye/válassza neki az tetszik és kész! Vagy hiába mondod valakinek hogy a hülye példa zöld póló jobban neki a piros kell stb stb stb!

2013. máj. 3. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:
ÉN ilyet még nem tapasztaltam. Hozzám jönnek "jó" illetve "nem túl előnyös" pasik is. Csak azért tettem ezeket idézőjelbe mert nem szeretek ilyen felszínes jelzőket aggatni emberekre. 19/N
2013. máj. 4. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!