Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a jó pasik nem kezdeményeznek?
Van egy olyan magyarázat is, hogy csak veled nem kezdeményeznek, másokkal igen. Erre nem gondoltál?
Nem kell elkeseredni, csak tisztában lenni a "saját értékeinkkel", és esetleg megtanulni, megpróbálni kicsit növelni, ha lehetséges. Stílustanácsadás, sminktanácsadás, műveltség stb. Nem ismerlek, ezért csak sorolom az általános lehetőségeket.
(Én is ilyen vagyok, csak fiúban: Nem küldözgetik a jeleket a lányok. De nem kérdezem, hogy ők a hülyék-e, hanem belátom, hogy azért, mert nem nekem küldözgetik. :) )
Minek kezdeményezzünk? Azért hogy mellettünk is mások járjon az eszed?
Ilyen "nő" nekünk nem kell.
Kinek mi a jó nő/pasi ez annyira ízlés dolga én szerintem
mondok pár primitív példát: ha valakinek a bmw fog tetszeni akár mit fogsz neki mondani hogy az audi vagy a vw jobb azt vegye/válassza neki az tetszik és kész! Vagy hiába mondod valakinek hogy a hülye példa zöld póló jobban neki a piros kell stb stb stb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!