Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emiatt beképzelt lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt beképzelt lennék?

Figyelt kérdés

Rám írt egy srác, hogy nagyon bejövök neki, kérdezte van pasim, mondtam neki, hogy alakult. Utána meg mondtam neki, hogy nem akarom megbántani, de ő nem az esetem. Erre olyanokat írt, hogy te se vagy olyan, hogy csorog a nyálam érted, na pá beképzeltke. Tiltás.

Most attól lennék beképzelt, mert őszintén elmondtam neki, hogy nem az esetem? Már ez is baj?

2013. máj. 3. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Dehogyis, csak belebotlottál egy megkeseredett szerencsétlenségbe. Hagyd leperegni az ilyeneket! :)

24N

2013. máj. 3. 12:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem. Csak hirtelen nem tudott mit reagálni erre, ami nem csoda, épp kikosaraztad. Nyugi, hagyd figyelmen kívül.
2013. máj. 3. 12:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
kikosaraztad. valószínűleg neki még ez is sovány vigasz (nem számít, hogy nem igaz).
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak nyomorék aztán nem képes elviselni, hogy ez se jött neki össze...:D
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ebben szerintem semmi nincs, ha normális hangnemben mondtad!

Hát sértésnek vette, nem lehet mindenki kedvére tenni ...!

Velem is volt már ilyen, hogy csak őszinte voltam és ez lett ...

6/14 anonim ***** válasza:
Lehet az volt a baj, hogy ő se akart tőled semmit és te mégis kikosaraztad, mintha bizony akart volna :)))
2013. máj. 3. 13:00
 7/14 A kérdező kommentje:

Annyit írtam neki, hogy nem akarlak megbántani de nem vagy az esetem.

Engem csak az zavar, hogy olyan könnyen ítélkeznek 5 perc ismeretség után. Nem hiszem, hogy annak jobban örült volna, ha húzom az agyát aztán 1 hónap múlva mondom neki, hogy amúgy nem akarok tőled semmit.

2013. máj. 3. 13:00
 8/14 A kérdező kommentje:
6-os. De biztosan akart, mert mikor mondtam, hogy alakulóban van egy kapcsolat, mondta, hogy kár. Nyilván mert szeretett volna tőlem valamit.
2013. máj. 3. 13:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy ettől beképzelt lennél. Ha valaki nem tetszik, hát nem tetszik, ennyi.

Mondjuk én nem értem miért kell erre lealacsonyítania magát ennyire egy embernek, hogy elkezdjen baromságokat írni, pláne, hogy előtte kijelentette, hogy tetszel neki.

Sokkal jobb lett volna, ha méltósággal távozik és nem így.

Dehát vannak önimidzsrombolók...

2013. máj. 3. 13:03
 10/14 anonim ***** válasza:

Pontosan itt a példa arra, mikor sok srác itt sír, hogy ha ráírnak egy lányra, vagy érdeklődnek iránta, minek a süketelés, vagy a vissza nem írás, vagy a kamuzás, miért nem lehet egyszerűen és őszintén megmondani, hogy nem jönnek be neki?

Na, hát pontosan ezért! Mert ha ilyet mond az ember, akármilyen normális hangnemben, olyat kap utána, hogy csak csörög! :D

Nem vagy beképzelt, nem tetszhet mindenki mindenkinek, csak őszinte voltál. Semmi oka nem volt annak a srácnak, hogy így leosszon.

2013. máj. 3. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!