Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha fiúként tangát hordok?
foley időzavarban.
kérdező! ajánlom a tangát, szerintem is kényelmes viselet. bár én lány vagyok.
Tényleg! XD
Nem hat,hanem hét,de mostmár mindegy :D
Egyáltalán nem gáz. Főleg ha rendes férfitangát hordasz. :) Pont hogy férfiaknak gyártják, tehát miért lenne gáz. :)
Főleg így nyáron szeretik és hordják sokan fiúk, mert nagyon jól szellőzik, komfortosabb, és nem fülledsz be tangában. Bár aki egy nyáron keresztül bevállalja, általában megszereti és már télire sem szokik vissza másik fajta alsóra, nem véletlenül. :)
Én évek óta csak tangát hordok télen-nyáron, nem szégyellem, és nem is takargatom magam, ha valahol éppen át kell öltözni, vagy orvosnál a nadrágot le kell venni. Az eddigi barátnőimnek is nagyon tetszett, senki sem mondta eddig, hogy inkább hordjak mást. Érdekes, hogy itt a gyk-n milyen sokan ellenzik, mint minden mást is, és a való életben pedig sokkal-sokkal másabban viszonyulnak hozzá. Itt divat fikázni a másikat mindenféle dologért indokolatlanul.
Szóval ne azzal törődj, hogy mit írnak itt sokan, hanem inkább vegyél egy tangát, próbáld ki, és meglátod milyen. Első alkalommal furcsa nagyon, de én 1-2 nap hordás után teljesen megszoktam, és utána nem is érezni szinte hogy van rajtad valami. :) Vissza nem váltanék már másfajtára. :)
Amit nagyon ajánlok tanga márkát az a Lemila. Évek óta bírják, nagyon kényelmes, jó anyagú pamutos-sztreccses, és nem is drága, kiváló minőségű, és a csajok szerint is szexi. :)
Itt tudsz venni:
1042. Budapest, Árpád út. 91.
A weboldalukon sajnos nincs fent a férfi tanga, de a boltban személyesen bármikor megveheted. Kb 600Ft/darab.
ha ez most komoly, akkor itt a komoly válasz:
igényes, sportos, meleg fiú létemre mondom, hogy iszonyat GÁZ. Én lányokon is undorítónak tartom. Ott dörzsöli és törölgeti a szaros segglyukát az embernek, meg tocsog a nadrágodba a se*g-juice. bleee
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!