Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha fiúként tangát hordok?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta bejönnek a tangák, 12 éves korom óta, és már gyűjtöttem is rá pénzt, hogy vegyek, most 17 vagyok, és nem tudom mit szólnának hozzá a szüleim. Nem vagyok meleg, csak valahogy kényelmes mikor a péniszemet a fenekemig odaszorítja a tanga. Adjatok tanácsot :$

2013. máj. 2. 18:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

foley időzavarban.

kérdező! ajánlom a tangát, szerintem is kényelmes viselet. bár én lány vagyok.

2013. máj. 2. 18:35
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Tényleg! XD

Nem hat,hanem hét,de mostmár mindegy :D

2013. máj. 2. 18:41
 13/21 Salamon Bálint válasza:
88%
5 éve spórolás egy párszáz forintos göncért? Luzer vagy te, nem meleg.
2013. máj. 2. 20:30
 14/21 anonim ***** válasza:
23%
Én fecskét hordok, az is ugyanolyan. Ha szűk fecskét veszek fel, akkor ha feláll, nekem is odaszorítja a fenekemig.
2013. máj. 3. 14:45
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a barátnőm vett elöször, poénból felvettem. Nem is kényelmetlen, ahogy hittem. Most már van több is (pamut), nyáron hordom, nem pálik be a seggem. Tudom ajánlani, a kik-ben van már 5-7száz ft-ért.
2013. máj. 3. 17:30
 16/21 anonim ***** válasza:
8%
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD te normális vagy???? igen, NAGYON GÁZ!!!!!13/L
2013. máj. 3. 22:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az osztályban több srác is horsja, én is vettem egyet, de én is parázok, hogy anyám meglátja. Fürdéskor szoktam mosni a kádban, de amúgy menő, és szeretem!
2013. máj. 3. 22:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz. Főleg ha rendes férfitangát hordasz. :) Pont hogy férfiaknak gyártják, tehát miért lenne gáz. :)

Főleg így nyáron szeretik és hordják sokan fiúk, mert nagyon jól szellőzik, komfortosabb, és nem fülledsz be tangában. Bár aki egy nyáron keresztül bevállalja, általában megszereti és már télire sem szokik vissza másik fajta alsóra, nem véletlenül. :)

Én évek óta csak tangát hordok télen-nyáron, nem szégyellem, és nem is takargatom magam, ha valahol éppen át kell öltözni, vagy orvosnál a nadrágot le kell venni. Az eddigi barátnőimnek is nagyon tetszett, senki sem mondta eddig, hogy inkább hordjak mást. Érdekes, hogy itt a gyk-n milyen sokan ellenzik, mint minden mást is, és a való életben pedig sokkal-sokkal másabban viszonyulnak hozzá. Itt divat fikázni a másikat mindenféle dologért indokolatlanul.

Szóval ne azzal törődj, hogy mit írnak itt sokan, hanem inkább vegyél egy tangát, próbáld ki, és meglátod milyen. Első alkalommal furcsa nagyon, de én 1-2 nap hordás után teljesen megszoktam, és utána nem is érezni szinte hogy van rajtad valami. :) Vissza nem váltanék már másfajtára. :)

Amit nagyon ajánlok tanga márkát az a Lemila. Évek óta bírják, nagyon kényelmes, jó anyagú pamutos-sztreccses, és nem is drága, kiváló minőségű, és a csajok szerint is szexi. :)

Itt tudsz venni:

1042. Budapest, Árpád út. 91.

[link]

A weboldalukon sajnos nincs fent a férfi tanga, de a boltban személyesen bármikor megveheted. Kb 600Ft/darab.

2013. máj. 4. 11:06
 19/21 anonim ***** válasza:
24%

ha ez most komoly, akkor itt a komoly válasz:

igényes, sportos, meleg fiú létemre mondom, hogy iszonyat GÁZ. Én lányokon is undorítónak tartom. Ott dörzsöli és törölgeti a szaros segglyukát az embernek, meg tocsog a nadrágodba a se*g-juice. bleee

23/F

2013. máj. 5. 02:20
 20/21 anonim ***** válasza:
19%
nagyon gáz...
2013. júl. 2. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!