Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az nagyon gáz ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz ha nagyon feszes melltartót hordok?

Figyelt kérdés
van iyen spotmelltartó féleségem és direk olyat hordok ami írtó feszes hogy lenyomja a kiálló melleimet ettől lehet valami bajom?

2013. márc. 23. 12:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem lesz semmi !
2013. márc. 23. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
csak lógni fognak később... nagyon feszeset nem szabad.
2013. márc. 23. 12:33
 3/7 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem mert olyat láttam hogy ha kicsi a melltartód a melledhez képest vagyis kisebbet hordasz akkor lehet cisztád:S
2013. márc. 23. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
biztos hogy lehet megfelelő méretűt kapni, az eladók a boltban segítenek ha megkéred őket! :)
2013. márc. 23. 12:35
 5/7 A kérdező kommentje:

igen lehet csak nekem nagyon hegyesek a melleim és evvel akarom takarni:// és nem találom meg a megfelelő melltartót már 1 éve hogy minden teljesüljön: -ne lógjon tőle később

-megfelelő méret

-ne legyen benne hegyes

-kényelmes legyen

-ne csússzon le állandóan -egészséges legyen..stb.

na és még azt sem tudom hogy ha 75/B-s melltartó méretem van akkor később lógni fognak ha itthonra nem hordok melltartót?:o agy inkább hordjak valami kis toppot itthonra?

2013. márc. 23. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet cisztád. Vegyél normális méretű melltartót! Annyi féle formájú meg fazonú van már, biztosan találsz olyan, méretben megfelelőt, ami szépen formázza azokat a ciciket.
2013. márc. 23. 13:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak lógni, ha nem hordasz melltartót. A 75B nem akkora, hogy a saját súlya lehúzza vagy meglógósítsa. Ha kényelmes melltartó nélkül otthon, akkor ne hordj. Nem kötelező.
2013. márc. 23. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!