Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda fiúként már sosem lehetek boldog, sosem lesz barátnőm?
Belefáradtam, hogy a ronda fejem, a nem elégséges magasságom és nem elégséges testtömegem miatt a lányok alapból elküldenek, ha bepróbálkozom náluk, akinél meg mégis sikerült valamit elérni, arról hamar kiderült, hogy épp van pasij vagy épp másba szerelmes vagy csak barátnak akar. MInden a rohadt külsőm miatt van, ha magas lennék és jóképű, már tuti lett volna barátnőm. Utálom, hogy sovány vagyok és hízni sem tudok és azt is, hogy magasra sem nőttem és már nem is fogok. Úgy érzem, hogy a lányok undorodnak tőlem a külsőm miatt, hogy értelmetlen is próbálkozonom már, úgyis elutasítás lesz a vége és csakugyan, amikor ráveszem magam nagy nehezen ismét kapok egy döfést a szívembe és gyakran sírok esténként, mert már ez tényleg nagyon megvisel, nem értem, hogy miért lehet mindneki boldog a környezetemben, csak én nem kellek egy lánynak sem, miért lettem ilyen ronda? Pedig jó ideje már direkt kerülöm a neketem tetsző lányokat, hiszen úgyse a külső a lényeg szerintem és minden lány érdedmelne esélyt, de úgy látszik, csak én gondolom így a lányoknak én egy senki vagyok, hiszen ők kaphatnak tőlem úgyis jobb külsejűt, magasabbat, nagyobb testtömegűt.
Úgy látszik engem sosem fog egy lány sem szeretni a külsőm miatt. Még a csúnya lányok is lerondáznak. :'(
Sajnos nem.
"Még a csúnya lányok is lerondáznak. :'("
Azoktól legalább azért megkérdezted, hogy néztek-e aznap már tükörbe?
Ha kimész az utcára, tele van ronda pasikkal, akik kézenfogva, mosolyogva sétálnak a barátnőjükkel. Ha magadra szedsz egy kis önbizalmat, és nem nyavalyogsz, össze tudsz szedni egy barátnőt.
Tipp: gyúrd ki magad.
Sírj a sarokban továbbra is. Az biztosan segít.
Meg az is, hogy ide leírod. Mikor fogjátok fel végre, hogy cselekedni kell ahhoz, hogy legyen valami? Nem a külsőd, hanem a tutyimutyiságod taszítja a lányokat. Kiráz a hideg, ha olvasom a siránkozásodat és ez biztosan a jellemedre is kiül, pedig én fiú vagyok.
Igen, ez az önsajnálat lehangoló, negatív. Egyik ismerős csaj összejött egy hasonló fiúval, hogy "majd ő "megmenti"..."
Tudod, mi történt? A fiú már a kapcsolatban sem változott. Ott is negatív marard. Folyton a múlton rágódott, meg a "szemét csajokon", akik lerondázták. A barátnőjét nem becsülte, csak siránkozott neki meg szidta a többi nőt. Titkon egyre többet akart, be akarta pótolni, hogy eddig nem volt lány, irigyelte a nagy csajozós haverokat.
Szóval, volt ott baj a hozzáállással is.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!