Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem képesek átérezni egy férfi helyzetét, miért várják el ezt a férfiaktól?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 00:54
31/38 anonim válasza:
Képesek voltatok nullára lepontozni? ó, hogy a holló játszana a szemetekkel!
32/38 anonim válasza:
Szerintem át tudják érezni, csak szánalmasan önzőek, ha valami nekik nem jó / nem kényelmes, akkor áttaposnak rajtad. Mert a jobb nők ezt megtehetik...
33/38 anonim válasza:
Mert úgy egyáltalán elvárásaik is csak a nőknek lehetnek a férfiakkal szemben. Ha egy férfi vár el bármit is egy nőtől, az hímsoviniszta disznó.
34/38 anonim válasza:
Én, mint nő képes vagyok átérezni egy férfi helyzetét, de te mint férfi miért általánosítasz?
Nem minden nő képtelen erre.
És igen, aki azt írta, hogy ez egy kérdésnek álcázott véleménykifejtés, annak igaza volt.
Az Budapest-es f@szságot meg hagyjuk már, szintén nem mindenkinek forog a kiszabott tévé körül az élete.
Egyébként pedig tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld.
35/38 anonim válasza:
a budapestes fost, nem kell ahhoz néznie mindenkinek, hogy az ott látott viselkedés beépüljön a köztudatba. Figyelitek amit írok egyébként vagy egyből csak a fikázás van? Ezt nem a kisujjamból szopom, látom a világban, én nyitott szemmel járok benne. Ez van most. Ugyanazokat a nyomorék párbeszédeket hallom, a metrón, a villamoson, a postán, a piacon, a kocsmában. Hogy lehet ez akkor? A rohadás hogyan terjed szerintetek lepontozó professzoraim? :) Nem kell mindenkinek nézni, ahhoz, hogy a köztudatba kerüljön az ott megírt viselkedés. Ez a lényege. Ne játsszuk már el a balf@szt. Én elég sokat vagyok nők között, érdekes módon sosem hallok szellemes megnyilvánulásokat, vagy ironikusat, vagy pozitívat, csak a "naa ,hát én nem", "húú velem aztán nem" "ki ezt te?". Csak a lázadozás és a nevetlenség. A többség bizony ilyen. Az a műsor nagyon kártékony és pont azért, mert azt hiszitek, hogy nem az.
36/38 anonim válasza:
Érdekes helyen lakhatsz, meg mászkálhatsz, az én környezetemben SENKI sem ilyen.
37/38 anonim válasza:
Csak 1 kérdés:
Ha nem is nézed,akkor honnét tudod,hogy milyen és hogy olyan párbeszédeket hallasz,az életben?
38/38 anonim válasza:
Francba! Tudtam, hogy lebukok. Fenébe is, jó, nézem, most boldog vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!