Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők nem képesek átérezni egy férfi helyzetét, miért várják el ezt a férfiaktól?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 00:54
21/38 anonim 

válasza:

Nem akartam kiforgatni,de akkor.másképpen mondom.
Ha egy nő feltenne itt egy kérdést,amiben az ellenkezőjéről van személyes tapasztalata,akkor az igaz lenne rád is?
Nem,mert te mást tapasztaltál.
22/38 anonim 

válasza:

Igen, mert Lea az egyetlen nő az egész Galaxisban.
23/38 anonim 

válasza:

Aki nem szereti az ewokokat, az 1973 előtt született? (Csak érdekel, hogy igaz-e az elmélet: [link]
24/38 anonim 

válasza:

BTW én sem várom el a kérdezőtől, hogy átérezze a helyzetem.
25/38 anonim 

válasza:

Most,hogy így elolvastam a kommenteket, rám tört a felismerés,hogy egyetlen Star Wars részt sem láttam.. :(
26/38 anonim 

válasza:

Isten káromlás!! :D
Dehogyis,de azért egyszer majd nézd meg :)
27/38 anonim 

válasza:

Ez rám pl. nem igaz.
De nem is várom el, hogy családon kívül bárki is átérezze a helyzetem. Nem lennék vele előrébb.
28/38 anonim 

válasza:

27-es: arra a célra ideális volt, engem például meggyőztek. :) Bár én is elmúltam 20, amikor megnéztem a filmeket.
29/38 anonim 

válasza:

Azért várják el a nők el ezt egy férfitól, mert a tv-ben megy a budapest-es műsor (aminek a címét nem tudom, mert belesz@rok, my bad), és azt képzelik, hogy ilyen világ. És mivel sokan teszik ezt, ilyen is lesz. Így működik tényleg. Örök dráma és örök konfliktus férfi és nő között. Örök dráma, szereplés és showtime az élet. Mindeközben örülünk neki, ha valaki bevallja, hogy meleg. Megsimogatjuk neki a buksiját, és megölelgetjük. Itt tartunk ma. Ezt hívjuk fejlődésnek, mert mi azt csináljuk, hogy okosodunk, fejlődünk.
30/38 anonim 

válasza:

Persze,minden az éjjel nappal budapest hibája,mert ugye a média mossa az agyat.
Mindenről az a sorozat tehet.
A kapcsolatok tönkremeneteléről,az üzemanyag ár emeléséről,sőt még a háborúkról is az tehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!