Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csináltál már olyat amit még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltál már olyat amit még SOHA SENKI nem csinált a világon?

Figyelt kérdés

Néha szoktam ezen gondolkozni, ha valami furcsa dolgot csinálok, hogy vajon más csinált már ilyet? Most például ketchup-ös salátát ettem. Szerintem még senki nem evett ilyet.

Mivel a szerelem, szex kategóriában van a kérdés ezért nyugodtan adhattok olyan válaszokat is amik ehhez a témakörhöz kapcsolódnak!

Én tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, úgyhogy ne töröljék a kérdésemet, ha lehet!!!

2013. máj. 1. 23:24
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
kakaóshúsleves :DD
2013. máj. 2. 00:29
 22/32 anonim ***** válasza:

Aki vett egy kenyeret és elnevezte... hát te hatalmas arc lehetsz :D :D :D bírom az ilyen embereket :D

Amúgy kérdező, én kifejezetten sokszor szoktam ketchup-os salátát enni, szerintem finom, és sokszor nincs kedvem önteteket meg ilyesmit venni hozzá :D

2013. máj. 2. 00:35
 23/32 A kérdező kommentje:

ajj, pedig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen hülye :D

amúgy igazán guszta dolgokat ettek egyesek... xD

2013. máj. 2. 00:37
 24/32 anonim ***** válasza:
21. voltam. egy másik szokásom, hogy elnevezem a dolgokat valami halandzsanévvel. aminek nem jut eszembe a neve, vagy nem is használják gyakran a nevét. de csak magamban mondom a nevét. pl. ilyesmi, hogy "na, rakjuk már arrébb az asztalról azt a pirpitykét" vagy ilyesmi. mondjuk ezt el tudom képzelni, hogy más is elkövette már.
2013. máj. 2. 00:52
 25/32 anonim ***** válasza:

én nutellás kiflit ettem lilahagymával+kefirrel

egyszer kipróbáltam, azóta is így eszem :D

nem hiszem, hogy sokan vannak így ezzel...

2013. máj. 2. 08:05
 26/32 anonim ***** válasza:

Én vagy 8 éves voltam, mentem mamámhoz, és ahogy elmentem az árok mellett, eszembe jutott, hogy igazából simán beledobhatnám a papucsom a vízbe, mert képes vagyok rá, csak azért nem teszem, mert értelmetlen lenne... Úgyhogy fogtam magam, és bedobtam a papucsom az árokba.:D Utána nem tudtam kiszedni, úgyhogy félig mezítláb beállítottam mamámhoz, hogy szedje ki.:D Biztosan más is dobta már bele a cuccát árokba, csak azért különleges ez nekem, mert ilyen hülye okból csináltam...:)

Amúgy kiskoromban volt, hogy egyhuzamban két hétig csak tükörtojást ettem, szerintem ilyen kevés van.:D

2013. máj. 2. 08:31
 27/32 anonim ***** válasza:
Pl Senki nem tud olyan gyereket csinálni, mint Te!:D
2013. máj. 2. 10:04
 28/32 anonim ***** válasza:
87-es :D sokan mondták már, sajnos a nevére nem emlékszem de a közös fotó megvan vele... :D Este rituálisan felszabdaltuk és megettük. :D
2013. máj. 2. 11:13
 29/32 anonim ***** válasza:
A 20. és 24. voltam. szóval nem a 21. összekeveredtek a számok. ilyet se csinált még senki soha, hogy összekeveredtek a száma, majd utána megírta, hogy így meg úgy meg amúgy a számok. számos probléma volt itt.
2013. máj. 2. 20:48
 30/32 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy még senki nem énekelt külön Simba akcentusban, és külön Nala akcentusban.
2013. máj. 2. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!