Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már olyat amit még SOHA SENKI nem csinált a világon?
Néha szoktam ezen gondolkozni, ha valami furcsa dolgot csinálok, hogy vajon más csinált már ilyet? Most például ketchup-ös salátát ettem. Szerintem még senki nem evett ilyet.
Mivel a szerelem, szex kategóriában van a kérdés ezért nyugodtan adhattok olyan válaszokat is amik ehhez a témakörhöz kapcsolódnak!
Én tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, úgyhogy ne töröljék a kérdésemet, ha lehet!!!
Aki vett egy kenyeret és elnevezte... hát te hatalmas arc lehetsz :D :D :D bírom az ilyen embereket :D
Amúgy kérdező, én kifejezetten sokszor szoktam ketchup-os salátát enni, szerintem finom, és sokszor nincs kedvem önteteket meg ilyesmit venni hozzá :D
ajj, pedig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen hülye :D
amúgy igazán guszta dolgokat ettek egyesek... xD
én nutellás kiflit ettem lilahagymával+kefirrel
egyszer kipróbáltam, azóta is így eszem :D
nem hiszem, hogy sokan vannak így ezzel...
Én vagy 8 éves voltam, mentem mamámhoz, és ahogy elmentem az árok mellett, eszembe jutott, hogy igazából simán beledobhatnám a papucsom a vízbe, mert képes vagyok rá, csak azért nem teszem, mert értelmetlen lenne... Úgyhogy fogtam magam, és bedobtam a papucsom az árokba.:D Utána nem tudtam kiszedni, úgyhogy félig mezítláb beállítottam mamámhoz, hogy szedje ki.:D Biztosan más is dobta már bele a cuccát árokba, csak azért különleges ez nekem, mert ilyen hülye okból csináltam...:)
Amúgy kiskoromban volt, hogy egyhuzamban két hétig csak tükörtojást ettem, szerintem ilyen kevés van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!