Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátod előző barátnője vissza akarta kapni a barátodat? (amikor már egy pár voltatok) Miket csinált? Te mit csináltál? Vissza ment hozzá?
huhuuu nálunk dupla a dolog..
ugyanis a párom mind a 2 exe kicsit kivan tőlünk:D
az egyikőjük azt csinálta még a kapcsolatunk elején, h jhajnalban oda mászott a lakásunk elé és hívta h engedje fel, mire drágám leoltotta h bocs de inkább szerelmemmel foglalkozom, mint veled, ennek ellenére a csaj mai napig elhord mindennek bár ez nála alap:D
a másik meg smseket irogat , h huh de jó volt veled szerda este(ez multheti történet)meg h megismételhetnénk,mellesleg megemlíteném h kedd estétől csütörtök reggelig együtt voltunk párommal, de mindegy.. mikor egyszer meglátott az utcán irt smst páromnak, h jól leadott a színvonalból, sosem hitte volna... megh ujra kezdhetnék e, párom visszairta h akkor adott le a színvonalból mikor vele volt, mellesleg nem nem kezdhetnék újra, mert mint tudja van barátnője és képzelje szereti:D, én ezen a kis alakoskodáson már csak nevetek, soha nem irtam nekik vissza semmit nem is beszéltem velük, nam vagyok hajlandó lesülyedni a szintjükre...
18:06-os vagyok
azóta durvult a helyzet.. a csaj rámirt közösségi oldalon és elkezdte előadni elég primitív módon h lefekszenek folyamatosan a párommal, és mikor nem velem van a drágám akkor így fogalmazott"velem kúrja át az éjszakát"meg h "nagyokat kefélünk"stb.. a válaszom annyi volt, h ezt nehezen hiszem mivel együtt lakunk és az éjszakáit velem tölti, plusz fogja fel h ő a nem érdekel kategória számomra, és ezzel az üzenettel csak magát minősíti nem engem, de mindegy, és h az a véleményem h inkább a magával és a barátjával foglalkozzon, mint velünk és üzenem a barátjának sajnálom, bár tudná h milyen nő van mellette...
erre már nem írt vissza, viszont másnap bejelölt barátként..
hát nem röhej?XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!