Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már olyat amit még SOHA SENKI nem csinált a világon?
Néha szoktam ezen gondolkozni, ha valami furcsa dolgot csinálok, hogy vajon más csinált már ilyet? Most például ketchup-ös salátát ettem. Szerintem még senki nem evett ilyet.
Mivel a szerelem, szex kategóriában van a kérdés ezért nyugodtan adhattok olyan válaszokat is amik ehhez a témakörhöz kapcsolódnak!
Én tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, úgyhogy ne töröljék a kérdésemet, ha lehet!!!
#1 ez jó volt! :D
#2 ki tudja... xD
köszi a válaszokat, jöhetnek még! és nem csak kaja témakörben :D
Első voltam a páromnak:)
Mákos tojást főztem. De nem bírtam megenni.
Hat eszembe jutott, hogy vizipipaztam magyaroran általanosban,de meg 2en is szal az nem jo :D
Iphonet vettem és nem azért mert meno,ilyen biztos nem volt még!
A vízzel teli fürdőkádban tornagyakorlatokat csináltam. gyertyát, bukfenceket, fejenállást, és hasonló gyakorlatokat. hát szerintem ilyet rajtam kívül talán még senki nem csinált. ez most tényleg komoly.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!