Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csináltál már olyat amit még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltál már olyat amit még SOHA SENKI nem csinált a világon?

Figyelt kérdés

Néha szoktam ezen gondolkozni, ha valami furcsa dolgot csinálok, hogy vajon más csinált már ilyet? Most például ketchup-ös salátát ettem. Szerintem még senki nem evett ilyet.

Mivel a szerelem, szex kategóriában van a kérdés ezért nyugodtan adhattok olyan válaszokat is amik ehhez a témakörhöz kapcsolódnak!

Én tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, úgyhogy ne töröljék a kérdésemet, ha lehet!!!

2013. máj. 1. 23:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

#1 ez jó volt! :D

#2 ki tudja... xD

köszi a válaszokat, jöhetnek még! és nem csak kaja témakörben :D

2013. máj. 1. 23:41
 12/32 anonim ***** válasza:

Első voltam a páromnak:)

Mákos tojást főztem. De nem bírtam megenni.

2013. máj. 1. 23:49
 13/32 anonim ***** válasza:
Ittam vadászt tükörtojással! Nyaltam már gec.s puncit,más most nem jut eszembe,pedig volt még pár hülyeség!
2013. máj. 1. 23:49
 14/32 anonim ***** válasza:
Kakaós tésztát ettem.
2013. máj. 1. 23:52
 15/32 anonim ***** válasza:

Hat eszembe jutott, hogy vizipipaztam magyaroran általanosban,de meg 2en is szal az nem jo :D

Iphonet vettem és nem azért mert meno,ilyen biztos nem volt még!

2013. máj. 1. 23:55
 16/32 anonim ***** válasza:
Kolbászt tettem a tejes müzlimbe, és úgy ettem meg.:)
2013. máj. 2. 00:06
 17/32 anonim ***** válasza:
Én meg egy buliban vettem egy kiló kenyeret elneveztem és azzal fényképezkedtünk. Nem tudom van-e még más is ilyen hülye.
2013. máj. 2. 00:12
 18/32 anonim ***** válasza:
azért a kakaóstészta nem egyedi... k*rvajó:D
2013. máj. 2. 00:13
 19/32 anonim ***** válasza:
Osztálybuliba nyolcadikban az ice teába mogyorós chipset és narancshéjat raktam és meg is ittam :D nem hiszem hogy van még ilyen hülye xD
2013. máj. 2. 00:18
 20/32 anonim ***** válasza:

A vízzel teli fürdőkádban tornagyakorlatokat csináltam. gyertyát, bukfenceket, fejenállást, és hasonló gyakorlatokat. hát szerintem ilyet rajtam kívül talán még senki nem csinált. ez most tényleg komoly.

F

2013. máj. 2. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!