Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már olyat amit még SOHA SENKI nem csinált a világon?
Figyelt kérdés
Néha szoktam ezen gondolkozni, ha valami furcsa dolgot csinálok, hogy vajon más csinált már ilyet? Most például ketchup-ös salátát ettem. Szerintem még senki nem evett ilyet.
Mivel a szerelem, szex kategóriában van a kérdés ezért nyugodtan adhattok olyan válaszokat is amik ehhez a témakörhöz kapcsolódnak!
Én tényleg kíváncsi vagyok a válaszokra, úgyhogy ne töröljék a kérdésemet, ha lehet!!!
2013. máj. 1. 23:24
1/32 anonim válasza:
válaszoltam a kérdésedre, előttem még nem tette meg ezt senki.
2/32 anonim válasza:
Valószínű, hogy a föld temérdek lakója közül más is van olyan hülye, hogy kecsöpös salátát egyen.
3/32 anonim válasza:
pont most ettem egy Kinder maxi kinget:)
5/32 anonim válasza:
Én múltkor fasírtot kenyérrel ettem kechuppal.
6/32 anonim válasza:
rajtam kívül senki nem szenvedett ennyit ezért a pasiért akiért én hanem a bunkósága miatt 5perc alatt lekoptatták
7/32 anonim válasza:
egyszer a szomszéd lány kertészkedett én meg ablakbol keresztül rá akartam verni
8/32 anonim válasza:
amugy régen megolvasztottam a kakaóport és a kenyérre öntöttem sztem ezt nemsokan csinálták bár még kislány voltam... mindig eszembe jutnak dolgok amiket sztem nemsokan csinaltak de most h kéne vmi hát nemjut eszembe semmi:D
9/32 anonim válasza:
mivel mindenkiből csak 1 van ezért amit csinál az egyedi:))
10/32 anonim válasza:
Én mézes káposztát ettem :P
Egyébként ha erről van szó, magyaroknak könnyebb ilyen rekordot felállítani, mert belőlünk kevesebb van: pl én vagyok az első magyar aki mézeskáposztát evett, lehet volt más máshol a világon, de az az ember nem volt magyar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!