Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a szép lányok?
Azt látom hogy minden szép lány dohányzik, leissza magát holt részegre.
A kevésbé szépek meg nagyon aranyosak, azokról ellehet beszélni az értelmes dolgokról. A szép lányok még utálatosak is.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Hát valószínű hogy azért ilyenek a lányok. Nem tudom felfogni azt hogy mitől lesz menő ha holt részegre issza magát, és az iskolában azzal dicsekszik.
Azt sem tudom felfogni hogy minek dohányzik, hisz csak büdös lesz a lehelete és a ruhája.
Meg a szépek eléggé beképzeltek is.
Az igaz hogy a kevésbé szépek is dohányoznak, meg isznak is.
"minden szép lány"-jó dolog ám az áltílánosítás...(Y):)
Én ismerek sok nagyon szép lányt és hozzáteszem, hogy sokuk közülük jeles(!) tanuló (a város legnehezebb-jobb középsulijában), akiket majdnem minden hétvégén meghányatnak az este közepén mert annyira készre isszák magukat. sajnálatos de ez van. Én valahol a kettő között vagyok, tisztában vagyok a külső adottságaimmal és nem panaszkodhatok ezt megmondom nem egoból, sokan mondják, hogy aranyos is vagyok és tudom magamról, hogy nem vagyok egy felületes lány, mert ha azt vesszük bármiről lehet velem is beszélni, viszont én is sokat bulizok és bevallom, hogy volt, hogy sokat ittam..nem is 1x-2x. De azt utálom, amikor megismerek valakit egy buliban és azt hiszi, hogy na én is egy tucatcsajszi vagyok, akit bulin kívül (is) bármikor ágyba lehet vinni meg van, hogy esélyt sem adnak arra, hogy megismerjenek, mert 1x éppen becsiccsentve láttak a buliban...ez az utóbbi a...hogy is mondjam....a 'normálisabb' srácokra vonatkoznak (akik nem csak szexet akarnak).
Elfáradtam a sok gépeléstől:/ de ha eszembe jut még valami akkor azt megírom:D
#15: OK, az más, tudjuk, hogy ott felvételi követelmény (különben már a gólyatáborban kirostálnak :-).
~~~~
egyébként meg:
Ki nem állhatom, hogy MINDENKI általánosít!!!
;-))
[Tudom, közhelyszerű poén volt – nézzétek el.
Pl. a cím alapján azt hittem, hogy ez a kérdés is csak vicc:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
De nem. :-/ ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!