Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy fiú ezt írná nektek?
Ne már, hogy ilyeneket írsz neki! :D
Lehet, hogy pont ezzel szalasztod el.
Mutass neki egy képet, és majd ő dönt, ne te írd le magadat. Ha van kép, akkor nem csapod be, és olyannak fog elképzelni, mint amilyen vagy, és nem is alacsonyítod le magad fölösleges leírásokkal. Ne kerülgesd a forró kását!
17/L
Jaj, ne gyúrd ki magad! Felfújt leszel és nem fogsz tetszeni... pont akkor. Nem kell tömegnövelő. Esetleg szálkás izom de az alkatod szerintem maradjon. :)
A csaj ismerősök napi 20 levelet kapnak ilyen izomagyúaktól, a végén talán elfogadják egynek a közeledését, de hallgatom eleget, hogy az a cuki kis 50 kilós "szépség" miért nem írt rá?
Jó, végigolvastam.
Tényleg ne írj ilyet neki!
Az emberek rólunk alkotott képét befolyásolja, hogy mit gondolunk magunkról. :)
Én különben látatlanban sem hiszem, hogy ronda vagy.
Szerintem csak a súlyod miatt kevés az önbizalmad és ezért rondának HISZED magad.
Láttam már sok ilyet. Nem voltak rondák, sőt, kifejezetten helyes arcúak, ők hitték magukat rondának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!