Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lány elítél egy srácot aki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány elítél egy srácot aki?

Figyelt kérdés
Nagy ritkán elszív egy cigarettát? Pl születésnapján, vagy április 20-án, vagy csak mert megjön hozzá a kedve? Tegyük fel az adott srácon egyáltalán nem látszik semmi, tehát nem lehetne megmondani róla. Szóval lányok nektek ez elég jó érv, hogy ne gyertek össze egy sráccal, vagy akár hogy szakítsatok vele?
2013. ápr. 27. 10:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Aki tudja, mi az a 420, az nem ítéli el, csakhogy a többieknek szólt a kérdés, tehát a kódnyelv nem biztos, hogy beválik.
2013. ápr. 27. 15:34
 32/32 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem tudok mit mondani, nem az én dolgom ez az egész... Én személy szerint nem ítélem el, csak túl igényes vagyok hozzá. Többi kommentbe már elmagyaráztam miért írtam ki.
2013. ápr. 28. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!