Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti elveiteknek nem mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti elveiteknek nem mond ellent, ha egy lány szólítja meg a srácot pl. az utcán vagy jelöli be facebookon?

Figyelt kérdés
Ahány ember, annyiféle. Nem azt kérdezem gáz-e, mert rengeteg ilyen kérdés volt már :D. Csak kíváncsi lennék ti mit gondoltok erről. Én inkább kivártam azt, amíg egy olyan fiú kezdeményezett, aki tetszett nekem. És ez nem volt egyszerű, körülöttem mindenkinek lett már kapcsolata, sokaknak úgy, hogy :bejelöltem facebookon, a kocsmába, buliba elhívtam táncolni, stb...Azért nem úgy teszem fel a kérdést, gáz-e, mert max a lányok tartják gáznak ezt, a fiúk általában nagyon örülnek, ha bejelöli őket egy csaj, főleg, ha be is jön nekik a lány.
2013. ápr. 7. 16:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nem, néha ők is kezdeményezhetnek, persze ez ne legyen etalon
2013. ápr. 7. 16:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyot változott a világ, a lányok férfiasabbak, a fiúk nőiesebbek lettek, nincs abban semmi, ha a lány kezdeményez. Ha nem haladnánk a korral, még mindig a szülők hoznák össze a házasságokat, pl.
2013. ápr. 7. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:

engem nem zavarna. Mostanában eléggé rohanás az életem kb enni nincs időm, hiszen ilyen fényüzés már nem fér bele a napi óralimitbe.

Éppen ezért elképzelhető, hogy elszaladok pár lány mellett akirke érdemes lenne odafigyelnem. Szóval benne van a pakliban a figyelmetlenségem ezen a téren. Szóval ha a lánynak nem gáz akkor nekem sem lenne az...

2013. ápr. 7. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Alapvetően de ellent mond, illetve soha sem volt hozzá bátorságom hogy kezdeményezzek :D meg ugye "ciki ha a lány teszi meg". De pár hete már nem bírtam magammal és írtam egy fiúnak facen (ismertük egymást látásból, ismerősöm is volt fent) de csak annyit írtam hogy "régen beszéltünk hogy vagy, mizujs?" majd visszaírt hogy van-e kedvem találkozni vele. Azóta többször is randiztunk, majd benyögte hogy "Nagyon régóta tetszettél már nekem, de nem mertem írni". Szóval némelyik esetben érdemes a lánynak lépnie. Erre most jöttem rá :D
2013. ápr. 7. 16:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Tudod valaki várja hogy a szájába repüljön a sült galamb, valaki meg tesz érte hogy az a galamb repüljön oda aki jó falat lesz.
2013. ápr. 7. 17:07
 6/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Ez tényleg tök jól sült el, örülök neki. :)

Mindenki másnak köszi az eddigi válaszokat, ment a zöld kéz, várom a továbbiakat!!

2013. ápr. 7. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Egy nő is kezdeményezhet.
2013. ápr. 8. 07:32
 8/12 anonim ***** válasza:
én jelöltem be a mostani barátomat. 2 éve tart a kapcsolat:)
2013. ápr. 9. 16:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Az én elveimmel már eleve a facebook ellenkezik.
2013. ápr. 9. 16:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért mondana ellent?

Lehet hogy a lánynak megtetszik a fiú és azért nem lesz belőle kapcsolat mert nem kezdeményezett, a fiú meg észre se vette őt.

2013. ápr. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!