Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a figyelmét, hogy belém szeressen? (A többi lent)
A második válaszolónak köszönöm!
De jöhetnek még válaszok!
Ja, amúgy 16/L
Szerintem hagyd a fenébe! Csak bemeséled magadnak, hogy tetszik. Oké, tudom, hogy ilyen helyes, meg olyan helyes, meg hogy te úúúúgy szereted, de könyörgök:
- a srác bunkó
- barátnője van
- tojik a fejedre
Csak szimplán rá kéne ébredned, hogy nem ő lesz életed szerelme, és el kellene kezdened keresni azt, aki az lehet. Mennyi évet akarsz még elpazarolni arra. hogy egy olyan valaki után epekedsz, akinek sohasem fogsz kelleni?
Nem fogsz megtetszeni neki, és nem fog felfigyelni rád.
Ha ellenkezel, csak magadat áltatod.
Figyelj:
Csak gondolj bele, hogy akár már holnap is találkozhatsz azzal a sráccal, akivel érdemes lesz foglalkoznod, és aki felfigyel majd rád anélkül is, hogy trükkökhöz kéne folyamodnod, és te lehet, hogy észre sem fogod venni, mert még mindig annak a szánalmas, mazochista jellemű csajnak az állapotában jellemzel, aki csak az árnyékod lehetne, de még az se, ha összekapnád magad.
Kedves Polipop!
Nagyon köszönöm a válaszodat. Igen, tudom, mindenben igazad van, és nem is értem, hogy miért nem tudok leakadni arról, hogy hátha egyszer negtetszem neki... Igen, akár holnap is találkozhatnék egy normális sráccal,de... hogy tudnék kiszeretni a mostaniból??? Teljesen tanácstalan vagyok... (és most nem akarok hisztis hülyének tűnni, csak tényleg nem tudom, hogy mi csináljak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!