Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keltsem fel a figyelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét, hogy belém szeressen? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Bocsánat, kicsit hosszú lesz. : Szóval, van egy fiú, aki ötödikes korom óta tetszik. Osztálytársak voltunk, és jóban is voltunk, beszélgettünk. Ám hetedikben átmentünk egy hatosztályos gimibe,de ott csak évfolyamtársak lettünk,és egyre kevesebbet beszéltünk... A srác teljesen megváltozott. Focizik is,és egyre bunkóbb lett,nem is nagyon köszönt... Ráadásul egyszer be is szólt, lecseszett egy olyan dologért,amit nem követtem el. De ezt inkább hagyjuk... De ezek után már féltem a sráctól, nem akartam,hogy megint megbántson! De emellett még mindig szeretem! Pedig most, már tizedikben a srácnak barátnője lett,aki egy r**anc... De én fel akarom hívni a figyelmét magamra, azt akarom, hogy belém szeressen!!! Valaki tudna valami jó tanácsot adni? Köszönöm!

2013. ápr. 7. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Egy vekker megteszi. Jó hangos legyen, el ne aludjon a figyelme! :)
2013. ápr. 7. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
78%
Amíg együtt van a másik csajjal addig szerintem hanyagold.. Várd meg amíg szakítanak, így elég kevés esélyed van.:\ De mondjuk ha régóta ismered akkor hívd el mondjuk valamerre, ha meg beleegyezik akkor a dolgod már tudod.:D
2013. ápr. 7. 14:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces...Komoly válaszokat kérlek! Nagyon fontos lenne!
2013. ápr. 7. 14:53
 4/13 A kérdező kommentje:

A második válaszolónak köszönöm!

De jöhetnek még válaszok!

Ja, amúgy 16/L

2013. ápr. 7. 15:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló! Az a baj,hogy szerintem a srác gyűlöl engem, és csúnyának tart, ezért szóba sem állna velem,de én úgy szeretem, és tetszeni szeretnék neki!
2013. ápr. 7. 15:09
 6/13 Polipop ***** válasza:
100%

Szerintem hagyd a fenébe! Csak bemeséled magadnak, hogy tetszik. Oké, tudom, hogy ilyen helyes, meg olyan helyes, meg hogy te úúúúgy szereted, de könyörgök:

- a srác bunkó

- barátnője van

- tojik a fejedre

Csak szimplán rá kéne ébredned, hogy nem ő lesz életed szerelme, és el kellene kezdened keresni azt, aki az lehet. Mennyi évet akarsz még elpazarolni arra. hogy egy olyan valaki után epekedsz, akinek sohasem fogsz kelleni?

Nem fogsz megtetszeni neki, és nem fog felfigyelni rád.

Ha ellenkezel, csak magadat áltatod.

Figyelj:

Csak gondolj bele, hogy akár már holnap is találkozhatsz azzal a sráccal, akivel érdemes lesz foglalkoznod, és aki felfigyel majd rád anélkül is, hogy trükkökhöz kéne folyamodnod, és te lehet, hogy észre sem fogod venni, mert még mindig annak a szánalmas, mazochista jellemű csajnak az állapotában jellemzel, aki csak az árnyékod lehetne, de még az se, ha összekapnád magad.

2013. ápr. 7. 17:37
 7/13 Polipop ***** válasza:
100%
Nem jellemzi, hanem leledzeni, bocs.
2013. ápr. 7. 17:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves Polipop!

Nagyon köszönöm a válaszodat. Igen, tudom, mindenben igazad van, és nem is értem, hogy miért nem tudok leakadni arról, hogy hátha egyszer negtetszem neki... Igen, akár holnap is találkozhatnék egy normális sráccal,de... hogy tudnék kiszeretni a mostaniból??? Teljesen tanácstalan vagyok... (és most nem akarok hisztis hülyének tűnni, csak tényleg nem tudom, hogy mi csináljak...)

2013. ápr. 7. 17:48
 9/13 anonim válasza:
73%
"Haverkodj" vele össze beszélgessetek menyetek el eggyüt valahova de ragaszkodj hozzá hogy csak barátság aztán ha ezek után sem érdekled szedj fel valakit hátha féltékeny lessz de ha ezek is hidegen hadják sztem ne foglalkozz vele.
2013. ápr. 7. 19:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!