Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan keltsem fel a figyelmét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan keltsem fel a figyelmét, hogy belém szeressen? (A többi lent)

Figyelt kérdés
Bocsánat, kicsit hosszú lesz. : Szóval, van egy fiú, aki ötödikes korom óta tetszik. Osztálytársak voltunk, és jóban is voltunk, beszélgettünk. Ám hetedikben átmentünk egy hatosztályos gimibe,de ott csak évfolyamtársak lettünk,és egyre kevesebbet beszéltünk... A srác teljesen megváltozott. Focizik is,és egyre bunkóbb lett,nem is nagyon köszönt... Ráadásul egyszer be is szólt, lecseszett egy olyan dologért,amit nem követtem el. De ezt inkább hagyjuk... De ezek után már féltem a sráctól, nem akartam,hogy megint megbántson! De emellett még mindig szeretem! Pedig most, már tizedikben a srácnak barátnője lett,aki egy r**anc... De én fel akarom hívni a figyelmét magamra, azt akarom, hogy belém szeressen!!! Valaki tudna valami jó tanácsot adni? Köszönöm!

2013. ápr. 7. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Aki nem vesz észre az nem érdemel meg. Én is éveket pazaroltam valakire. Teljesen felesleges. Van akinek képtelenség bizonyítani, hogy értékes vagy és, hogy érdemes belédszeretnie. Sajnos ez az átkozott szerelem nem így működik. Mindig azt szeretjük aki a legkevésbé érdemli meg és azt nem értékeljük akivel boldogok lehetnénk és megkaphatnánk.

21/N

2013. ápr. 18. 18:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Teljes mértékben igazad van!
2013. ápr. 18. 19:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Csak annyira szeretem a srácot... :/
2013. ápr. 18. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!