Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti elveiteknek nem mond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti elveiteknek nem mond ellent, ha egy lány szólítja meg a srácot pl. az utcán vagy jelöli be facebookon?

Figyelt kérdés
Ahány ember, annyiféle. Nem azt kérdezem gáz-e, mert rengeteg ilyen kérdés volt már :D. Csak kíváncsi lennék ti mit gondoltok erről. Én inkább kivártam azt, amíg egy olyan fiú kezdeményezett, aki tetszett nekem. És ez nem volt egyszerű, körülöttem mindenkinek lett már kapcsolata, sokaknak úgy, hogy :bejelöltem facebookon, a kocsmába, buliba elhívtam táncolni, stb...Azért nem úgy teszem fel a kérdést, gáz-e, mert max a lányok tartják gáznak ezt, a fiúk általában nagyon örülnek, ha bejelöli őket egy csaj, főleg, ha be is jön nekik a lány.
2013. ápr. 7. 16:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek!:)
2013. ápr. 10. 18:36
 12/12 A kérdező kommentje:

Kedves 16:41!

Gratulálok és még sokszor ennyi évet!

2013. ápr. 10. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!