Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van annyi kamus lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi kamus lány?

Figyelt kérdés
Sokan lány nyomul rám ezerrel találkozni akarnak aztán egy idő után felszívódnak, mi lehet ennek az oka, talán rondák?
2013. ápr. 7. 13:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

nem csak lányok kamuznak xD

lehet csak hülyítenek

2013. ápr. 7. 13:48
 2/20 anonim ***** válasza:
Hitegetnek, játszadoznak, mert nekik ez jó. Vagy Te vagy ronda...
2013. ápr. 7. 13:49
 3/20 A kérdező kommentje:
mire jó ez nekik? Nem vagyok ronda egyébként, nem nagyképűségből mondom
2013. ápr. 7. 13:52
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

1) Ettől a helyesírástól még egy kecske is a falnak menne inkább.

2) Lehet hogy miután megismerik a "belső értékeidet" (hidd el nem sok van az írásod alapján) megijednek és azért tűnnek el.

2013. ápr. 7. 13:53
 5/20 anonim ***** válasza:
nagyon gyanús az, hogy ennyire nyomulnak, aztán "egy idő után felszívódnak"... rosszindulat nélkül kérdezem - nem lehetséges, hogy veled van a gond?
2013. ápr. 7. 13:55
 6/20 A kérdező kommentje:
"helyes írás" külön kell írni okoska:D Mutasd meg hol írtam rosszul valamit, sok sikert
2013. ápr. 7. 13:55
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem akkor megy el a kedvem a találkozástól, ha túl sokáig ismerkedünk levélben pl. és elveszik a varázsa. A másik dolog pedig, hogy ha x idő alatt nem jut eszébe, hogy elhívjon, akkor arra gondolok, hogy nem is tetszem neki, és elmegy az önbizalmam. Hozzáteszem, hogy nem szoktam nyomulni, de még kezdeményezni sem.
2013. ápr. 7. 13:56
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem lehetséges hogy velem van a gond mert párszor össze is jött valami és semmi negatív kritikát nem kaptam:)
2013. ápr. 7. 13:56
 9/20 anonim ***** válasza:
szerintem van egy tulajdonságod, amit egyesek taszítónak találnak pl esetleg nem nagyon az egód? :D
2013. ápr. 7. 13:58
 10/20 anonim ***** válasza:
először magadból indulj ki lehet nem vagy egy hű de jó ember nem a külső tesz mindent
2013. ápr. 7. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!