Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány elítél egy srácot aki?
Figyelt kérdés
Nagy ritkán elszív egy cigarettát? Pl születésnapján, vagy április 20-án, vagy csak mert megjön hozzá a kedve? Tegyük fel az adott srácon egyáltalán nem látszik semmi, tehát nem lehetne megmondani róla. Szóval lányok nektek ez elég jó érv, hogy ne gyertek össze egy sráccal, vagy akár hogy szakítsatok vele?2013. ápr. 27. 10:06
1/32 anonim válasza:
Nekem igen, ruhellem a bagot az alkalmi dohányzást is...
2/32 A kérdező kommentje:
Nem a dohányról van szó a kérdésben :D Nem rólam van szó, sőt a barátom igazából magasról leszarja, de legalább lenne mint az orra alá dörgölnöm, miért nincs csaja és ne sajnáltassa magát :)
2013. ápr. 27. 10:09
3/32 anonim válasza:
Mi van aprilis 20-an?
Amugy meg èn se dohanyzom nem is fogok
Es mèg egy árva szálat se szívtam el
Inkabb alkoholizalok mint dohanyaru
Az alkohol amugy is tisztít :D
4/32 anonim válasza:
Ha emellett meg minden pozitív akkor elfogadható:) főleg, hogy másoknál mindennapos:/
5/32 anonim válasza:
Nekem se kéne olyan, aki dohányzik. Ritkán se szívjon... Az egészség híve vagyok,. és elvárom hogy párom is hasonlóképpen gondolkodjon.
20/L
6/32 anonim válasza:
április 20-án? XD az nem augusztus akat lenni? :D
7/32 A kérdező kommentje:
Április 20 az a 420 vagy mi a szar.. valami ünnepnap az ő fajtájának .. :D
Én még cigit se szívok, de nem ítélkezek senkin.
2013. ápr. 27. 10:12
8/32 anonim válasza:
Nem dohányos, ha elég neki évi 3-4 szál cigi. Akkor meg mi a francnak szívja egyáltalán? Nem a dohányzás miatt fura nekem ez a srác, hanem azért, mert teljesen logikátlan a viselkedése. Nem a pár szál cigi miatt nincs nője. De ha úgy csajozik, ahogy dohányzik, nem csodálkozom, hogy nem jár sikerrel. Nem ártana észérvekkel élni!
10/32 A kérdező kommentje:
Olvassatok a sorok között. Nem a cigi cigiről van szó, hanem amitől beakad a lemez :D Csak nem tudom, hogy ilyesmit ki lehet-e írni.. :D
2013. ápr. 27. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!