Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány elítél egy srácot aki?
Figyelt kérdés
Nagy ritkán elszív egy cigarettát? Pl születésnapján, vagy április 20-án, vagy csak mert megjön hozzá a kedve? Tegyük fel az adott srácon egyáltalán nem látszik semmi, tehát nem lehetne megmondani róla. Szóval lányok nektek ez elég jó érv, hogy ne gyertek össze egy sráccal, vagy akár hogy szakítsatok vele?2013. ápr. 27. 10:06
21/32 A kérdező kommentje:
Kedves 19#-es Várom őket :D Az én egyedüli bajom, hogy szeretek mások dolgába beleszólni, ezt nem tudom hogy vér vagy vizelet vizsgálat kimutatja-e :DD
2013. ápr. 27. 10:52
22/32 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha egy srác cigizik. De azért ne vigye túlzásba, gondolok itt a napi 3 dobozra.
23/32 anonim válasza:
Hát ha nem árt vele senkinek, akkor nem zavaró, értem arra, hogy ha nem lesz jobban függő.. Azon jobban elgondolkodtam, hogy szokott hisztizni? Egy fiú ne hisztizzen:S az tök gáz. Tényleg kéne neki egy csaj, akiért abba tudná hagyni, de ha olyat fog ki lehet a lány is laza és benne van év/2-3-ban:)
24/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, alapból nem hisztizik senkinek... csak nekem :D Én meg egy jó barát vagyok (ha belegondolok hogy ezt így kiírtam ide, lehet mégse vagyok olyan jó) és csak okokat keresem miért nincs csaja.. Jóképű gyerek bár nem az én esetem ! :D
2013. ápr. 27. 11:46
25/32 anonim válasza:
Na iefigyelj, nem tudnál esetleg érthetően írni? Most cigiről van szó (ami--ha nem mondunk rá mást--DOHÁNYt tartalmaz) vagy fűről mi a jó istenről? HÁny éves vagy?...
26/32 anonim válasza:
miért mi bajod lesz ha kiírod? -_-
anoním oldal, nem ismer senki
god plssssssssss nooooooooooooooo
27/32 Beviz Elek válasza:
Bàr mèg most sem èrtem àpr 20at...
28/32 A kérdező kommentje:
Április 20 a marihuána ünnepének tartják azok, akik nem csak azért szívják mert szeretnek "beállni" hanem mert érdekesnek tartják ezt a kultúrát. Állítólag régen a 420-volt a rendőri kód arra ha valakit füvezésen kaptak. Innen is ered a szám a 420, 0420- 04.20. április 20.-a. (ez csak egy sztori a sok közül, ezt a dátumot már régóta ismerik) Na mindegy, látom van egy pár alak akit nagyon felhúzott ez a kérdés, sajnálom.
2013. ápr. 27. 12:26
29/32 A kérdező kommentje:
Azt tudtam, hogy ünnep de hogy miért nem... egy percet kellett googlezni, szóval nem egy nagy dolog.
2013. ápr. 27. 12:27
30/32 Beviz Elek válasza:
Az telón több mint 1 perc:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!